Impacare epocala in pragul Pastelui? Vica l-a iertat deja pe Piturca: "Il iubesc si il doresc in viata mea in orice moment". S-au iubit 16 ani, dar s-au despartit cu scandal. Victor Piturca a refuzat sa recunoasca baiatul pe care il are cu Vica Blochina, iar aceasta l-a dat in judecata. Dupa ce s-au luptat prin tribunale, se pare ca blonda l-a iertat chiar in Saptamana Mare. Povestea de dragoste dintre Vica Blochina si Victor Piturca a tinut mult timp prima pagina a ziarelor. Cei doi s-au iubit timp de 16 ani, iar din dragostea lor a rezultat si un baietel, Edan. Desi micutul in varsta de aproape sapte ani ii seamana leit selectionerului nationalei, acesta a refuzat sa il recunoasca drept fiul lui. Astfel, lituanianca a decis sa il dea in judecata si, mai bine de doi ani, s-au vazut mai mult pe holurile tribunalelor. Dupa ce s-a facut testul de paternitate, instanta a decis ca Edan este cu adevarat baiatul lui Piturca si l-a obligat pe acesta la plata pensiei alimentare. De aici, un nou scandal caci selectionerul nu s-a achitat niciodata in totalitate de obligatiile sale, alegand sa plateasca o alta suma decat cea stabilita prin lege, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Primele vedete care au incercat implanturile cu silicon. Dezvaluiri incredibile. Vedetele autohtone se pare ca s-au inghesuit la cabinetele de chirurgie estetica inca de acum mai bine de un deceniu. Printre primele doamne care au apelat la bisturiu pentru a avea un bust generos au fost Catina Roman si Luminita Anghel. Daca Simona Trasca a trecut de cinci ori pe la medicul estetician pentru a-si ajuta bustul, alte vedete au avut mai mult noroc si au ramas ani buni cu implanturile pe care le-au pus de prima data. Invitata la emisiunea Click!, de joi seara, jurnalista Anca Bejan,a dezvaluit numele primelor doamne din peisajul monden care au vrut o marire artificiala a bustului cu implanturi de silicon, anuntaClick.

Tatal Andei Adam isi critica dur fiica: "E prea batrana pentru unul de 20. Are 33 de ani". Relatia dintre Anda Adam si mai tinerelul fotbalist Catalin Tara parea sa mearga ca unsa pana cand a aparut in peisaj Oana Zavoranu, dupa care sportivului i s-au aprins calcaiele. Prezenta brunetei insa in gandurile junelui a starnit scandal, dar si reactii dure . O astfel de reactie a avut-o si tatal cantaretei, care a criticat-o pe blondina intr-o interventie telefonica la emisiunea "Acces direct". Barbatul este de parere ca Anda este prea batrana sa aiba un partener in varsta de 20 de ani. "E prea batrana pentru unul de 20 de ani. Anda are 33 de an, diferenta e cam mare. Nici nu stiu daca face bine sa se incurce cu el. Ea nu prea vorbeste cu mine, ii spune mai mult maica-sii. Am auzit ca maica-sa sta mai mult prin America", a declarat tatal Andei la Acces Direct, informeazaLibertatea.

Despartire-soc! Spera sa se marite cu el dupa operatia de schimbare de sex, dar Naomy a fost parasita inaintea nuntii. Cu un ochi rade, cu altul plange! Naomy s-a intors triumfatoare in Elvetia, dupa Eurovision, insa alt ghinion a lovit-o. Unul sentimental, blonda despartindu-se de iubitul ei dupa o perioada destul de lunga de neintelegeri si certuri. La inceputul anului, Naomy era in culmea fericirii! Se pregatea pentru operatia de schimbare a sexului, la care viseaza de multi ani, si ne declara ca, dupa interventie, intentioneaza sa se casatoreasca cu cel care i-a fost iubit in ultimii ani. Dar iata ca planurile transsexualului s-au spulberat fara sa anticipeze nimic, viata schimbandu-i-se la 180 de grade, in ultimele zile. Dupa o cearta mai aproga, Naomy s-a trezit singura: "Nu prea fac bine deloc. M-am dspartit de al meu si sufar mult. Discutiile au inceput de multa vreme, de la Eurovision. Atunci m-am suparat rau pe el, nici nu a vrut sa vina cu mine la Brasov. A fost greu. Cand ne-am intors, au fost alter discutii. El oricum si-a luat lumea in cap si avea alte interese la mine. Interese materiale si pretentii financiare", a declarat Naomy, pentruCancan.

Si-au facut ultimele "reparatii" inainte de Paste! Cate suporta Luciu pentru frumusete! La Nicoleta Luciu, "Iepurasul" de Paste a venit mai repede. Dupa cum se stie, bruneta este obsedata de aspectul fizic, asa ca ce cadou era mai potrivit, daca nu un tratament de infrumusetare?! Ieri dimineata, inainte sa se apuce de framantat cozonaci si pasca, Nicoleta Luciu (33 de ani) a trecut pe la clinica medicului Kasem Abu Baker, pentru a-si mai face ceva la fata. De cateva luni bune se lupta sa scape de cosuri, asa ca bruneta a suportat cu stoicism alte intepaturi: injectii cu aminoacizi. Dupa, a urmat, un tratament cu laser, la finalul caruia Luciu s-a declarat foarte fericita. Aceste proceduri costa intre 300 si 500 de euro, pe sedinta, si trebuie repetate lunar. "Acum sunt multumita. Arata foarte bine si nu m-a durut asa tare. Domnul doctor are o mana usoara", a spus Nicoleta, pentruClick.