La 3 luni de la despartirea de Tecau, Andreea Raicu a intrat in patul unui barbat insurat, cu doi copii! Sagetile lui Cupidon o nimeresc des pe Andreea Raicu (36 de ani), insa barbatii care i-au picat cu tronc pana acum nu i s-au potrivit decat pentru perioade scurte de timp. E si cazul ultimei aparitii barbatesti din viata ei. In varsta de 40 de ani, iubitul Andreei este, potrivit Ciao, un corporatist scolit in strainatate la University of British Columbia, in Canada, unde a studiat economie politica. Flavian a lucrat si in Canada, si prin Europa, iar in Romania s-a stabilit relativ recent. Paparazzii au reusit sa gaseasca dovezile relatiei amoroase dintre Andreea si Flavian, relatie consumata numai la adapostul noptii. Chiar si-asa, desi sunt mereu grijulii, blitzurile aparatelor foto i-au fotografiat in mai multe randuri impreuna. Pus la patru ace si bine-dispus, Flavian a trecut de mai multe ori pe la ea pe acasa, in special noaptea, si s-a retras spre casa sa abia spre dimineata, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce spune Ferentz despre relatiile cu Tiriac si Nick Radoi: "Dintre toti barbatii..." Doi milionari foarte cunoscuti se pare ca si-a trecut in palmares Anamaria Ferentz, insa nu a recunoscut ca intre ea si Nick Radoi sau Ion Tiariac ar fi fost ceva. Invitata in platoul Wowbiz, vedeta a negat vehement ca ar fi avut vreo idila cu acestia, ci a pus totul pe seama unei prietenii. Este o femeie tanara, frumoasa si dorita de multi barbati. Printre cei pe care Anamaria Ferentz i-a trecut la "persoane importante" se numara Ion Tiriac si Nick Radoi. Cantareata a avut relatii cu ambii, insa a negat o relatie de natura sexuala. "Dintre toti barbatii pe care ii cunosc, Ion Tiriac poate fi barbatul ideal. Cred ca poate fi barbatul ideal pentru multe femei. Este educat, manierat, are gusturi bune si se comporta frumos si cu doamnele. Intre mine si dansul s-a legat o prietenie destul de stransa. Eu m-am simtit foarte bine in compania dansului. (..) Poate se putea intampla ceva, dar eu am plecat in America", a declarat blonda, anuntaClick.

Fostul iubit al Madalinei Ghenea, indragostit lulea de o moldoveanca. Fotbalistul Marco Borriello, fostul iubit al Madalinei Ghenea, pare sa aiba o slabiciune pentru femeile din estul Europei. Sportivul este indragostit lulea de o moldoveanca, modelul Olga Kent. Atacantul echipei AS Roma, care a avut o relatie amoroasa cu Madalina Ghenea, este acum innebunit dupa moldoveanca Olga Kent, un frumos model stabilit in Italia. Potrivit presei italiene, sportivul este indragostit lulea de Olga, o blonda superba, in varsta de 26 de ani. Acestia ar fi fost protagonisti unor intalniri romantice la Milano. Olga Kent, pe numele adevarat Olga Calpajiu, s-a nascut pe 26 februarie 1988, la Tighina, are 1,80 m si dimensiuni aproape de perfectiune, respectiv 89-60-88. In 2005, tanara a fost aleasa "Miss Transnistria". Putin mai tarziu, Olga a renuntat la meleagurile natale pentru Milano, unde si-a ales pseudonimul Kent, informeazaLibertatea.

Un noua despartire in showbiz! O blonda celebra divorteaza dupa un an de casnicie. Sa fie Catalin Botezatu motivul? Nu a trecut niciun an de cand Valeria Marini pasea fericita la altar alaturi de omul de afaceri Giovanni Cottone si iata ca divortul bate deja la usa. Cunocuta prezentatoare TV cu care si Botezatu ar fi avut, la un moment dat, o relatie, a decis sa divorteze dupa mai putin de un an. Ea s-a maritat in luna mai a anului trecut cu omul de afaceri Giovanni Cottone, ceremonia fiind oficiata la Basilica di Santa Maria in Aracoeli din Roma. Printre invitati s-au numarat atunci si Mihaela Borcea, dar si Catalin Botezatu, care nu a pierdut nicio ocazie de a o lauda pe mireasa pentru frumusete, pentru personalitatea puternica...pentru orice, scrieCancan.

Andreea Antonescu, relatie cu Nick Radoi? Uite ce spune cantareata. L-a impresionat cu melodiile ei, dar si cu frumusetea. Andreea Antonescu a devenit preferata lui Nick Radoi, insa nu au trecut peste barierele amicitiei. De cateva luni incoace, Andreea Antonescu se afla in preajma milionarului Nick Radoi, iar aceste apropieri au lasat loc de interpretari. Astfel, acuzata ca ar avea o relatie cu afaceristul, vedeta a negat. "Am o relatie de noua ani cu Traian. Nick e foarte bun prieten cu Traian. Ne-am cunoscut printr-un business pe care vor sa-l faca impreuna. Nick a facut niste petreceri, iar el m-a inviat sa cant si lui i-a placut foarte mult. E un om foarte bun care este alaturi de tine, e un om care a ajuns foarte sus doar prin munca. Din cate stiu eu, el e foarte dornic de Romania. De fiecare data cand cineva merge in America, el isi deschide usa. Nu doar pentru artisti, ci si pentru oameni de televiziune", a declarat artista, conformClick.

"Mama Natura" a primit inelul de logodna chiar de ziua ei! Roxana Ionescu (29 de ani) intrase in depresie dupa divortul de Laurentiu Gheorghe, cu care a fost casatorita vreme de sase ani si care a inselat-o cu o prietena comuna, asa ca numai la alta nunta nu-i mai statea mintea. Iata insa ca, la doi ani de la despartire, ea are parte de o noua sansa. "Mama Natura", porecla cu care s-a ales datorita bustului sau natural de dimensiuni impresionante, a avut parte ieri de o surpriza de proportii. Actualul ei iubit, banateanul Tinu Vidaicu, a surprins-o, chiar de ziua de nastere a vedetei matinalului de la Antena 1, cu un inel de logodna. Roxana a acceptat darul, iar noul statut, acela de logodnica, pare ca i se potriveste de minune, fiind inca un pas spre oficializarea relatiei cu barbatul care a facut-o sa uite suferinta pricinuita de divortul de Laurentiu Gheorghe, care si-a gasit fericirea in bratele unei prietene din fostul lor anturaj, informeazaLibertatea.