Un iepuras Playboy a fost moartea pasiunii pentru Van Damme dupa ce a deschis gura! "Nu stiam o iota de engleza!"Carmen Elena Popa, blona cu sani perfecti care a incins imaginatia barbailor cand a renuntat la sutien intr-o revista pentru adulti, l-a lasat pe celebru actor Jean Claude Van Damme perplex cand a deschis gura. Unul dintre cei mai sexy iepurasi care au pozat in Playboy face dezvaluiri incredibile despre trecutul si experienta ei in lumea cinematografica. Carmen Elena Popa este o blonda ravasitoare cu sani perfecti, care a renuntat la inhibitii la sfarsitul anului trecut si a pozat in toata splendoarea, a avut ocazia sa joace alaturi de un actor de talie mondiale care, culmea, are o slabiciune pentru blonde, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Se marita Adelina Pestritu? Vezi semnele care prevestesc nunta sexoasei brunete.Semnele prevestitoare acestui eveniment pot fi interpretate intotdeauna de fani si telespectatori Pentru ca atunci cand a intrat in platoul emisiunii Wowbiz de la Kanal D prezentatoarea s-a impiedicat. Colegul de prezentatre Madalin Ionescu i-a spus Adelinei ca acest mic "incident" aduce vesti, adica atunci cand te impiedici cand intrii undeva inseamna ca vei face nunta. Adica prezentatoarea de la "Wowbiz" se va marita curand. Si cum Adelina are o relatie de cateva luni cu Speak alias Stefan Sprianu, cei doi poate au curind astfel de ganduri, anuntaClick.

Uite ce ai pierdut, Stelica! Mirela Stelea s-a dezbracat de ziua ei, in Turcia.Nici n-ai zice ca acum o luna si jumatate Mirela Stelea (36 de ani) ar fi trecut printr-un divort. La invitatia unor jurnalisti turci, fosta sotie a lui Bogdan Stelea (46 de ani) a realizat in Antalya un pictorial indraznet. Designerul a imbinat utilul cu placutul si, dupa ce a pozat provocator, a chefuit pe cinste la petrecerea de ziua ei de nastere. Sase ani la rand, Bogdan Stelea a fost singurul care s-a bucurat de trupul de sirena al Mirelei, cea care in aceasta perioada i-a fost nevasta. Zilele trecute, creatoarea de moda a fost invitata in Turcia pentru a realiza un pictorial incendiar, dar si un interviu de suflet pentru o importanta revista locala, informeazaLibertatea.

Monica Gabor a imbracat rochia de mireasa! Mr. Pink este cel mai fericit barbat! Vezi cum arata.Monica Gabor traieste visul american alaturi de iubitul ei, Mr. Pink, care controleaza mai multe afaceri de miliarde de dolari. Cum nu duce lipsa de nimic, fosta doamna Columbeanu isi ocupa timpul cum stie mai bine. La ultima prezentare de moda la care a luat parte, Monica Gabor a probat o rochie de mireasa de culoare alba, care i-a lasat umerii dezgoliti, dar care i-a adus zambetul pe buze. Dupa 3 ani de la relatie cu iubitul ei, lucrurile merg foarte bine si poate veni chiar si momentul cel mare. "Inca mai cred in basme. Fie ca toti sa ne indeplinim dorintele", a scris Monica in dreptul pozei, scrieCancan.

"Taci din gura, pupaza nenorocita!" Prigoana si-a facut praf sotia, in direct.Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pare fara sfarsit. In aceasta seara, la emisiunea lui Capatos, s-a desfasurat un nou episod din seria certurilor lor interminabile. Chiar daca locuiesc impreuna in aceeasi casa, impreuna cu cei doi copii ai lor, Bahmu si Prigoana se cearta mai mult pe la televizor decat fata in fata. Omul de afaceri e obsedat de gandul ca sotia lui s-a impacat cu el doar pentru bani, iar Adriana nu se poate impaca deloc cu gandul ca acesta nu se poarta asa cum ar trebui sa o faca, in viziunea ei, un sot perfect. "Eu nu am fost un tip violent. Poate verbal, dar nu mi-am permis niciodata glume fizice cu sotia mea. Fata are nevoie de bani, nu de mine. Eu nu am de ce sa intentez divort, sunt bine asa cum sunt. Ea e tolerata in casa mea, nu mai are statut de sotie. Adriana plange la comanda. De ziua ei i-am creat tot confortul, i-am luat tort si flori si ea la 12 noaptea era in direct la tine in emisiune. Spune ca i-am luat eu bani din geanta ... e dusa cu capul daca crede asta", a spus el in emisiunea de la Antena 1, anuntaClick.