Toata lumea astepta asta de la ea de luni bune! Andreea Balan a facut anuntul! "Sunt indragostita!". Chiar daca s-a despartit de Keo si parea ca toata lumea ei s-a sfarsit, se pare ca Andreea Balan a reusit sa treaca peste momentele grele de dupa despartirea de Keo. Cantareata declara sus si tare ca e cu inima deschisa si vrea sa isi refaca viata. Dupa ce a trecut "tafunul", asa cum ea insasi califica momentul despartirii dintre ea si Keo, Andreea recunoaste ca este cu inima deschisa si isi doreste sa cunoasca pe cineva pentru a putea iubi din nou. Pana atunci, blondina recunoaste insa ca e indragostita... de altceva! "Plec in Barcelona, intr-o mini-vacanta, pana vineri! Sunt indragostita de vacante si in ultimul an am calatorit destrul de mult! Mi-ar placea o vacanta peste Ocean, insa nu am timp acum! E bine sa calatoresti cand muncesti atat de mult!", a declarat Andreea Balan cu zambetul pe buze, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum a ajuns Iuliana Luciu sa aiba fata distrusa! Vezi declaratiile ei. Iuliana Luciu a aparut in platoul emisiunii Acces Direct total desfigurata. Inevitabil, toti cunoscutii sai au dorit sa afle ce s-a intamplat de a ajuns sa aiba ochiul umflat si buza sparta. Mai mult decat atat, majoritatea celor care o cunosc au presupus ca ar fi fost batuta. Cu toate acestea, Iuliana a povestit ca nu a fost agresata in niciun fel si ca a suferit doar o interventie chirurgicala. "Nu am fost batuta. Am fost la dentist, mi-a facut o radiografie si a descoperit ca aveam probleme la doi dinti, din fata. Mi-a spus ca trebuie sa imi scoata chistul si granulomul pe care le aveam la dinti. Medicul m-a intrebat daca sunt mai sensibila si mi-a spus ca exista riscul sa ma invinetesc. Asa ca m-am umflat foarte tare si m-am invinetit", a spus Iuliana Luciu, anuntaClick.

Corina, incitanta! Fara sutien si cu fundul la inaintare! Corina Bud este nu doar o cantareata apreciata, ci si o tanara foarte apetisanta, cu un corp cu forme aproape perfecte, cu care isi innebuneste fanii. Vedeta a profitat de vremea frumoasa din ultimul timp si a plecat sa se relaxeze la soare si sa prinda primul bronz de anul acesta. Blonda a vrut sa se bronzeze fara urme, astfel ca a stat topless la plaja. A pozat si intr-o pozitie mai mult decat incitanta. Intr-o imagine pe care a postat-o pe pagina sa de pe un site de socializare, Corina sta in picioare in bataia razelor de soare, fara sutien si cu fundul ferm si bombat la vedere, acoperit de un slip minuscul. Cantareata are cu ce se lauda din punct de vedere fizic, avand forme de invidiat, informeazaLibertatea.

Nu se mai ascund de nimeni! primul sarut dintre fata lui Minune si Franco. Uite cat de indragostiti sunt! Se pare ca dragostea invinge si in viata reala, nu doar in filme. Dupa ce si-au pus familia in cap pentru iubirea lor, Carmen si Franco nu se mai ascund de nimeni. Primul lor sarut a fost vazut de o tara intreaga! A riscat totul pentru iubitul ei, iar acum este in sfarsit fericita. Dup ace a fugit de acasa pentru a-si putea trai povestea de iubire, fata lui Minune se bucura in sfarsit de libertatea pe care si-a dorit-o. Tatal ei i-a acceptat relatia cu Franco, iar acum tanara este mai fericita ca oricand. Si, pentru ca acum se pot iubi fara a se mai ascunde, Carmen si Franco isi arata sentimentele ori de cate ori au ocazia. Cei doi sunt tot timpul impreuna si nu se mai sfiesc de la gesturi pline de tandrete. In plus, acestia posteaza pe internet fotografii cu ei doi, in care apar in ipostaze intime, scrieCancan.

Asa mama, asa fiica! Uite ce poate sa faca fata Ritei Muresan la doar 14 ani. La 20 de ani participa la concursul "Miss Top Model" si facea furori intr-un costum de baie albastru. Astazi, locul Ritei Muresan este luat de fiica ei. Gloria defileaza la 14 ani in cea mai recenta colectie a mamei sale. O mostenesete din toate punctele de vedere. Frumoasa, inteligenta si, culmea, cocheteaza deja cu podiumul. Fata Ritei Muresan are toate sansele sa devina celebra, la fel ca si mama ei, ba chiar s-o depaseasca. Eleva la Scoala Americana, acesta joaca in echipa de baschet a unitatii de invatamant particulare si merge de fiecare data in turnee internationale, insa in timpul liber prefera podiumul. Gloria a fost aleasa de mama ei sa fie imaginea colectiei sale de tricouri cu ingeri, colectia campaniei "Lashez Angels by Rita Muresan". Cu ocazia lansarii, aceasta va defila maine intr-o prezentare de moda, anuntaClick.