Cum sta Anda Adam la plaja? In pozitia... doggy style! Fanii au innebunit cand au vazut cum a pozat cantareata. Anda Adam pare sa renunte la prejudecati pe zi ce trece. Daca toata lumea o stie lipsita de inhibitii si plina de energie, de data aceasta, cantareata s-a intrecut pe sine. A pozat in costum de baie intr-o pozitie... foarte indecenta! Fanii Andei Adam au ramas fara cuvinte cand au vazut-o pe cantareata pozand la plaja in pozitia doggy style. Fosta iubita a lui Victor Slav nu a avut nicio retinere in a apela la o pozitie care sa ii puna cat mai bine in evidenta trupul dar si... costumul de baie! La asa o ipostaza sexy, fanii au raspuns la unison ca maine si-ar dori sa nu mai poarte costumul de baie. "Maine sa fie trasparent.", "Arati frumoasa si sexy in orice costum te-ai imbraca!", "Maine, sa nu mai fie!", i-au scris admiratorii, anuntaCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iata din ce traiesc acum "somerele" Dana Rogoz, Laura Cosoi si Adela Popescu! Vara aceasta nu o sa le vedeti pe micul ecran, insa va vor zambi fie din reclame si reviste, fie de pe scena. Dana Rogoz, Laura Cosoi si Adela Popescu, cele trei foarte bune prietene, au planuri mari dupa ce li s-au incheiat contractele cu postul PRO TV. Dana Rogoz (28 de ani) e ocupata zilele astea cu pregatirile pentru botezul micutului Vlad Luca Dragomir, fiul ei si al lui Radu Dragomir, ai carui nasi vor fi Adela Popescu si Radu Valcan. In plus, fosta "Abramburica" ne-a povestit ca are mult de lucru pentru aceasta toamna. "Sunt proiecte, filmari, idei de emisiuni, insa nu pot sa va spun prea multe", ne-a marturisit Dana Rogoz, care a ramas fara emisiunea "De suflet" de la Pro TV International. In plus, Dana isi continua promovarea gentilor sale din gama "Moon", pe care le comercializeaza pe blogul sau, scrieClick.

Roxana Nemes, dezastru vestimentar! Cu sanii lasati in decolteu si cu sfarcurile la inaintare! Prezentarea celei mai noi colectii semnate Rita Muiresan a strans vedete una si una pe acoperisul unui mall din Capitala. Printre celebritati, a fost prezenta si Roxana Nemes, care a reusit sa atraga toate privirile. Dar nu pentru ca avea o tinuta impecabila, ba din contra. Aceasta a purtat o salopeta neagra, foarte decoltata, din care i se puteau vedea sanii foarte lasati si sfarcurile. Roxana Nemes nu a fost niciodata o femeie slaba, formele ei apetisante impresionand totusi multi burlaci de pe meleagurile noastre si nu numai. Blondina, care de cativa ani se iubeste cu impersarul Radu Groza, a mai slabit insa in ultima perioada, iar pierderea in greutate a venit cu un mare dezavantaj, informeazaLibertatea.

Imaginile anorexiei! O cunoscuta stirista a ajuns doar piele si os dupa despartirea de logodnic! Uite cum arata in rochie mulata. Dupa despartirea de iubit, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri s-a transformat dramatic. Vedeta a ajuns in pragul anorexiei si, oricat incearca sa mascheze acest lucru, nu ii prea iese. In ultimele luni, Crina Abrudan a slabit considerabil, lucru pe care multa lume l-a laudat. Din pacate insa, pierderea kilogramelor a fost una constanta, iar acum prezentatoarea TV a ajuns doar piele si os, fotografiile stand marturie in acest sens. Nici macar faptul ca s-a impacat cu fostul iubit, Gabi Popescu, nu a mai ajutat-o sa mai puna ceva carnita pe ea. Niciodata nu a fost o femeie plinuta si mereu a fost laudata pentru corpul bine tonifiat. Din pacate insa, de cateva luni, Crina pare sa fi ajuns in pragul anorexiei. In zonele unde se vedeau doar muschii, bine definiti cu ajutorul sportului, se zaresc acum doar oasele, de parca trupul lui Abdrudan a devenit model pentru orele de anatomie, scrieCancan.

Unde a disparut diva sexy de altadata? Daniela Nane, de nerecunoscut. A fost aleasa Miss Romania in 1991, iar frumusetea ei i-a vrajit pe multi. Inalta, trasa prin inel, cu ochii verzi, Daniela Nane nu a avut niciodata nevoie de artificii pentru a fi extrem de sexy si a taia respiratia celor din preajma ei. Anii au trecut, iar actrita de 43 de ani a ajuns de nerecunoscut. Invitata la aniversarea a 100 de editii Tango, Daniela a parut a fi alta persoana. Intr-o pereche de pantaloni nergi, mulati si o bluza lunga, menita sa ascunda kilogramele in plus, e clar ca satena s-a implinit in ultimii ani. Locul divei sexy, care se saruta in pictorial fierbinti cu Mihaela Radulescu, a fost luat de o femeie normala, care se mai abate de la diete si se infrupta din bunatati interzise, anuntaClick.