10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood care au peste 40 de ani. Despre celebritatile de la Hollywood stim cu totii ca arata foarte bine si ne impresioneaza de fiecare data atat prin fizicul lor, cat si prin prezenta oferita de comportament si stil vestimentar. Sunt o multime de vedete de la Hollywood carora nu le poti da varsta pe care o au, deoarece stiu sa o ascunda foarte bine. Unele dintre cele mai superbe celebritati care au peste 40 de ani, in Romania Libera.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adevarul din spatele unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului! Ce l-a vazut Mirela Stelea facand pe Bogdan! Mirela si Bogdan Stelea si-au spus adio in urma cu o luna, dupa sase ani de mariaj. Adevaratul motiv al despartirii are trup zvelt si se numeste Laura Alistar. Felul in care creatoarea de moda a aflat ca sotul ii este infidel intrece orice imaginatie, sustine Cancan.

Am aflat de ce nu-si ia Monica Gabor fetita peste Ocean! Irinuca nu vrea la mama ei, in America. La inceputul anului trecut, Monica Gabor a facut un gest care i-a lasat masca pe multi: a renuntat sa mai lupte pentru fiica ei, cedandu-i astfel custodia fostului sot, Irinel Columbeanu. Iar consecintele n-au intarziat sa se faca simtite. Stand 99% din timp cu tatal, fetita s-a atasat, cum era si normal, mai mult de el, iar de mama, care e stabilita peste Ocean, s-a indepartat. Acum, micuta refuza sa mearga pana in America pentru a o vedea pe cea care i-a dat viata, noteaza Libertatea.

Imagini de cosmar cu Oana Zavoranu! Si-a etalat mustata la ziua ei si si-a aratat un sfarc, la plecare. Oana Zavoranu arata senzational. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 25. Hai, 30! Si-a celebrat aniversarea cu o petrecere de pomina, la care si-a etalat trupul de manechin, dotat cu noile silicoane incitante. A neglizat, insa, un detaliu, potrivit Wowbiz.

Imaginile pe care le asteptau toti barbatii din Romania! Larisa Iordache a facut 18 ani, iar fundul ei este cea mai clara dovada. Larisa Iordache, fara doar si poate cea mai valoroasa gimnasta din Romania in activitate, a implinit pe 19 iunie 18 ani. Iar sambata noapte, campioana noastra si-a adunat prietenii si a pus-o de o petrecere de majorat de povestit la nepoti, scrie Cancan.