Oana Zavoranu, luata pe sus de mascati, dupa ce a fost prinsa cu droguri! Oana Zavoranu a trecut prin momente cumplite, dupa ce a fost luata pe sus de mascati, chiar din cimitir. Vedeta a fost acuzata ca face trafic cu droguri. Oana Zavoranu a picat in locul momentul nepotrivit. Aflata in cimitir, la o ora destul de rezonabila din zi, bruneta s-a trezit cu mascatii pe capu ei. Acestia au acuzat-o pe vedeta ca face trafic cu droguri. Speriata de moarte, Oana nu a vrut cu niciun pret sa i se puna catusele si a inceput sa ii injure de mama focului, pe cei care vroiau sa o aresteze. "Lasati-ma in pace, nu imi puneti catusele. Bai, terminati. Nea Vasile.... Mai, nu ma pipai", tipa disperata Oana in timp ce unul dintre barbati incerca sa ii puna catusele, potrivit Kanal D. Din fericire pentru Oana, totul a fost o farsa, pusa la cale de mama ei, marioara Zavoranu, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iulia Vantur nu-l ia de sot pe Salman Khan: "Nu sunt pregatita". Iulia Vantur nu e pregatita sa ajunga la altar alaturi de barbatul iubit. Recunoaste ca iubeste si vorbeste la suprlativ despre actorul indian Salman Kahn, dar pastreaza in continuare o umbra de mister asupra relatiei ei, asa cum ne-a obisnuit. In urma cu o luna, Iulia Vantur l-a vizitat din nou pe Salman Khan, in India. S-a intors de acolo cu un zambet larg pe buze si, de cate ori e intrebata despre actorul indian, i se citeste fericirea pe chip. "E o relatie de prietenie din care am invatat multe. E un barbat puternic, din moment ce atatia oameni il iubesc...", a spus ea pentru emisiuneaClick.

DJ Harra, selfie nud in cada. A incins Facebook-ul. Dana Neacsu, cunoscuta de public drept DJ Harra, este o femeie lipsita de inhibitii. Dovada este faptul ca ea apare topless in cadrul show-urilor sale. Pe langa asta, focoasa roscata isi innebuneste fanii de pe retelele de socializare cu imagini cat mai sexy. In ultima ei postare pe Facebook, aceasta apare goala, in cada. In selfie-ul de pe reteaua de socializare; Dana isi acopera sanii cu mainile, lasand la vedere suficienta piele cat sa incinga imaginatia fanilor, informeazaLibertatea.

Viorica de la Clejani arunca bomba! "M-am gandit si o sa mai fac un copil" Viorica de la Clejani i-a facut o surpriza de proportii sotului ei, dupa ce a declarat ca vrea sa devina din nou mama. "Eu ma gandesc sa fac acest pas. De ce nu? Copiii nostri au crescut, pleaca fiecare la casa lui si nu vrem sa ramanem singuri", a spus Viorica la Antena 1. Daca la inceput a crezut ca sotia lui glumeste, mai apoi Ionita a inceput sa se gandeasca si el la spusele sotiei si a luat toata treaba in serios. Desi tatal ei nu a fost de acord cu schimbarile corporale pe care si le-a facut, Margherita a schimbat la ea tot ce si-a dorit. Tanara a devenit cunoscuta datorita parintilor ei, dar si pentru aparitiile sale excentrice. In plus, nu de putine ori, Margherita a fost surprinsa in pozele de pe Facebook cu tigara in mana, dar si cu cate un paharel, scrieCancan.

Loredana Chivu, cu fundul gol in emisiune! Loredana Chivu este constienta ca are un trup de zeita si profita de orice ocazie sa il arate. Asistenta de la "Un show pacatos", Loredana a aparut imbracata intr-o rochita neagra, mulata pe corp, si decupata in zona sanilor si a fundului. A dansat si s-a rupt pe ritmuri de muzica, marti seara, cand le-a aratat telespectatorilor mai mult decat era nevoie. Cel care a ramas foarte surprins a fost Dan Capatos, care a reactionat intr-un mod amuzant: "Ce fund cu striatii ai", a marturisit Capatos, anuntaClick.