Admiratoarele lui Bote plang in pumni! Ce se intampla intre designer si cele mai frumoase femei din lume, de la Victoria's Secret. Show-ul Victoria's Secret reprezinta unul dintre cele mai asteptate momente din an, in lumea fashion-ului. Ei bine, anul acesta, Bote va prezenta o colectie exclusiva chiar la petrecerea de dupa celebrul eveniment, avand mari emotii. Anul acesta, mult asteptatul show Victoria's Secret va avea loc la Londra, pe data de 2 decembrie. Supermodelele Adriana Lima, Candice Swanepoel si Alessandra Ambrosio si-au anuntat deja prezenta in capitala Angliei, unde vor defila pentru celebrul brand de lenjerie care a reusit sa seduca intregul mapamond. Fashiontv Romania este co-producator al marii petreceri din seara show-ului, unde printre invitati se vor afla si celebri ingerasi de la Victoria's Secret, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Paruiala la un concurs de Miss! Consuela di Monaco, atacata de alte concurente. Consuela di Monaco, ambsadoare a frumusetii, a participat la un concurs de frumusete , Miss Europa, care s-a tinut la Sofia, in Bulgaria. Frumoasa bistriteanca a avut insa parte de un incident neplacut la eveniment. Probabil geloase pe ea, mai multe concurente au sarit pe ea si au vrut sa ii smulga parul din cap. Consuela, care a primit premiile Starul Europei si Cea mai frumoasa rochie la competitie, a inceput sa tipe disperata, iar fetele au inceput sa rada, sperand ca vor scapa basma-curata, anuntaClick.

Ea este sexy-regina coardelor! Amadeea Violin face bani frumosi cu vioara in cluburi. Admisa cu 10 la Conservator, acum proaspat masteranda la aceeasi academie, violonista, pe numele real, Andreea Busuioc a dat uitarii canoanele conservatoare ale pregatirii ei si a gasit succesul printr-o abordare muzicala atipica. Nu e de gasit in sali renumite pentru concertele de muzica clasica, in ciuda pregatirii ei - 12 ani de vioara -, roscata devenind mai cunoscuta in randul publicului tanar decat oricare alt instrumentist al Orchestrei Operei Romane. Frumoasa foc, imbracata provocator si completata de vioara, Amadeea Violin e sexy-regina coardelor. Violonista la Orchestra Nationala Valahia si semifinalista la "Romanii au talent", Amadeea (25 de ani) are in portofoliu colaborari cu Vunk, Smiley, Catalin Josan, Spitalul de Urgenta si DJ Rosario Internullo, alaturi de care a cantat in cluburi din tara, dar si din Franta, Italia, Turcia, Cipru, Liban sau Croatia, informeazaLibertatea.

Despartire bomba, in Romania! Oana Roman, parasita de sotul ei! Si-a facut bagajele si a plecat de acasa. Oana Roman trece prin momente de cosmar, dupa ce Marius Elisei si-a facut bagajele si a plecat de acasa. Totul s-a intamplat duminica seara, in urma unor discutii indelungate. "Decizia a fost una grea, insa sunt momente in viata in care trebuie sa facem si ceea ce nu ne place... Chiar daca situatia nu imi convine deloc, nu am ce face si voi avea grija, in continuare, singura, de printesa noastra", a declarat Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a marturisit ca ultima perioada din viata lor a fost foarte grea, iar tensiunea acumulata in tot acest timp si-a pus amprenta si asupra relatiei lor, scrieCancan.

Cheloo a scapat de procesul cu Dj-ul pe care l-a facut sac de box. Cosmarul a luat sfarsit pentru Stefan Catalin Ion, cunoscut sub numele de Cheloo. Si asta pentru ca a scapat, ieri, de procesul care-l putea trimite ani buni dupa gratii. Judecatorii au tinut cont de faptul ca artistul a fost iertat de cel pe care l-a lovit crunt, in urma cu aproape patru ani, Dj-ul Dan Apetria, si au decis sa-l achite. In timp ce hip-hoperul are de platit 300 de lei, cheltuieli judiciare, si rasufla usurat, partenerul sau de la incidentul violent, Marian Minca, zis MarkOne1, nu a fost la fel de norocos. El a fost condamnat la pedeapsa cu amenda penala in suma de 2.000 de lei si obligat sa-i plateasca lui Apetria despagubiri de 3.099 de lei si 1.500 de euro, anuntaClick.