Catalin Botezatu spune adevarul despre iubitele sale: "Am umblat cu mai multe intr-o perioada". Catalin Botezatu este un barbat la care foarte multe femei viseaza sa ajunga. Are un club de fite si o multime de bani, iar hainele sale sunt foarte apreciate. Asa se face ca celebrul designer are parte de o multime de iubite. Nu a fost niciodata casatorit si nici nu isi doreste sa faca acest pas prea curand. Catalin Botezatu este insa un barbat fericit. Nu are o singura iubita, ci patru. Care este secretul? Ne explica chiar el."Am vazut ca se poarta, dar nu imi venea sa cred cum este posibil sa ai si amanta si sotie. Si am zis sa incerc si eu chestia asta. Daca le dresezi bine, poate ca merge. Am gasit secretul. Fiecareia le dai ce vrea, le dai ce au nevoie, le inveti sa mearga la shopping, le spui ca daca nu le convine ceva, le tai craca. E adevarat ca intelepciunea asta vine odata cu o anumita maturitate, dar si de portofel. Daca nu ai cu ce sa le intretii, nu se poate. Ipotetic vorbind, am spus ca sunt cu patru femei, dar mi s-a intamplat intr-o anumita perioada sa umblu cu mai multe" , a spus Catalin Botezatu, la Antena Stars, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alexandra Stan sufera de o boala rara! "Multi oameni nu ma inteleg". Alexandra Stan nu poate dormi noaptea, daca lucrurile ei nu sunt puse in ordine si face curatenie de cateva ori pe zi! Este sexy, cunoscuta in toata lumea, iar barbatii ar da orice sa fie in preajma ei! Dar Alexandra Stan ascunde un mare secret! Este pur si simplu obsedata ca lucrurile ei sa fie mereu puse la locul lor. Artista a oferit in exclusivitate emisiuniiClick! de la Prima Tv un interviu in care a discutat despre inedita obsesie de care sufera.

Andreea Banica, vedeta pe un site de "dating". Un celebru site de matrimoniale gazduieste un user care se prezinta "Andreea", seamana "binisor" cu ea si etaleaza o galerie foto unu la unu cu aceea pe care cunoscuta artista a creat-o pe un site de socializare. Interesul ei: "Nu ma intereseaza aventuri", dar cauta prieteni mai tineri decat ea. Andreea Banica, daca ar fi sa ne luam dupa poze, este mare vedeta pe un anume site de matrimoniale. Prezentarea insa este bulversanta: "Nu sunt Andreea Banica, nu vreau sa par sau sa fiu comparata cu ea!!! Sunt doar eu, o tipa care seamana binisor cu ea!". Asemanarea survine din folosirea pozelor artistei, mai degraba decat din similitudinile fizice, prea mari pentu a putea fi reale, informeazaLibertatea.

Mihai Traistariu, aparitie dubioaa! Si-a pus extensii si si-a ingrozit fanii: "Semeni cu Conchita Wurts". Mihai Traistariu si-a surprins din nou fanii. De aceasta data nu a mai pozat in lenjerie intima, aratandu-si muschii. Regele selfie-urilor si-a pus extensii de par si o barba foarte deasa. Ani de zile a stat in anonimat si nu a mai reusit sa scoata nicio melodie cu care sa ajuta la radio, dupa Tornero. Acum spune ca s-a reinventat si pregateste lansarea unui nou album, care, zice el, il reprezinta 100%. Mihai Traistariu spune ca a filmat ceva, insa nu vrea sa dea multe detalii. Acesta este motivul pentru care a decis sa-si puna extensii si barba. "Rabin, viking sau Mos Craciun? Ce-mi plac filmarile astea ! Inca nu pot sa va zic pentru ce filmez. Insa am hotarat subit ca voi face si o sedinta foto", a spus Mihai Traistariu, scrieCancan.

Ovidiu Lipan Tandarica: "Am cantat cu sangele siroind pe betele de toba". Ovidiu Lipan Tandarica (61 de ani) a fost invitat luni, la Teatrul National, sa sustina un recital, impreuna cu orchestra lui, in cadrul Galei "Stele Romanesti". Numai ca, in plina efervescenta, un bat de toba s-a rupt, iar aschia a strapuns mana artistului. Ca un adevarat profesionist, Tandarica nu a intrerupt insa concertul: "In timp ce bateam cu forta in tobe, unul dintre bete s-a rupt si mi-a patruns palma dreapta. Sangele a inceput sa mi se prelinga de pe degete, direct pe bete si apoi pe baterie, insa nu m-am oprit. Colegii au fost socati de imagine. Nu am simtit durerea, eram cuprins de adrenalina. Sangele imi curgea pe mana iar colegii se uitau la mine. Am zis ca poate-mi trece, asa ca la medic m-am dus abia a doua zi", anuntaClick.