Nu glumeste! Un mare artist roman vrea sa faca PUSCARIE in locul lui Becali. "Gigi, ma ajuti daca iei una". Dan Puric a fost dispus sa faca puscarie in locul lui Gigi Becali dupa ce acesta l-a ajutat. Artistul a declarat ca il cunoaste de mult timp pe finantatorul Stelei si ca acesta are un suflet mare. Dan Puric a povestit ca Becali a donat, in secret, 100.000 de euro din inchisoare pentru finantarea clinicii de recuperare oncologica a doctorului Pavel Chirila. "Pe mine m-a ajutat un puscarias, mi-a dat telefon si mi-a zis: Ba, Danut, eu pe tine nu te las. Iti dau 100.000 de euro, ii termini, iti mai dau, pana termini clinica". Un puscariaa cu suflet extraordinar. I-am zis: "Ma, Gigi, fac puscarie in locul tau", a dezvaluit Dan Puric, potrivit rtv.net, citat de Cancan.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Charlie Sheen vorbeste pentru prima data despre cancer. n urma unui control de rutina, Charlie Sheen a aflat ca are niste celule canceroase la gat. Atunci, actorului de 49 de ani i s-a prabusit lumea in cap. "Am fost la un al doilea medic, care mi-a explicat ca pentru a ma trata e nevoie de o procedura complicata, dureroasa si care ma va lasa cu sechele. Imi va deforma gura si dentitia, dar, mai rau, era posibil sa ma lase fara voce", a declarat Sheen, citat de publicatia National Enquire, potrivit Libertatea.ro.

O romanca de 15 ani a castigat X Factor Ungaria. O adolescenta de 15 ani din Romania este revelatia ''X Factor'' din Ungaria, concurs pe care l-a castigat duminica, in aplauzele publicului. Oradeanca Andreea Toth a castigat, duminica seara, cel mai recent sezon al emisiunii X Factor Ungaria, dupa ce i-a cucerit pe antrenori inca de la preselectii cu o piesa rock ungureasca. Tanara a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat concursul interpretand in finala melodia celor de la Queen "Show must go on", informeaza Romania Tv. Eleva in clasa a X-a la Liceul de arta din Oradea, Andrea a marturisit ca la inceput nu a luat lucrurile prea in serios. "Am mers la preselectii si am cantat cum am stiut eu", a povestit adolescenta, scrie aceiasi sursa citata mai sus, anunta Click.

Sexy si nabadaioase, care mai de care mai frumoase! Craciunite HOT, HOT, HOT! Senzuale si incitante, incing bine de tot atmosfera de sarbatori. Este cazul multor vedete din afara care s-au gandit sa le faca o surpriza reprezentantilor sexului tare si au pozat in Craciunite. Printre vedetele internationale care infierbanta imaginatia si incing atmosfera de Craciun cu aparitiile lor se numara Alessandra Ambrosio, Anne Vyalitsyna, Kim Cattrall, Mariah Carey, Miranda Kerr, Paris Hilton, Sylvie van der Vaart, Leilani Dowding, Lindsay Lohan, Audrina Patridge, Holly Madison si Micaela Schafer, potrivit Libertatea.ro.

Stirista Magda Vasiliu s-a logodit de Craciun, la doua luni dupa ce a divortat. Magda Vasiliu (39 de ani), prezentatoarea stirilor de la Prima Tv, a divortat in luna octombrie, dupa cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu. Magda a trecut destul de repede peste cel de-al doilea mariaj esuat si si-a gasit fericirea si linistea in bratele altui barbat. Cu toate ca a trecut prin doua divorturi, Magda nu ar spune nu unui alt treilea mariaj. Prezentatoarea are o relatie din septembrie cu Cosmin Stoian, pe care l-a cunoscut pe Facebook si care i-a readus zambetul pe buze acesteia. Ba mai mult de atat, cei doi par mai indragostiti ca niciodata, de aceea au decis sa treaca la un alt nivel in relatia lor, scrie Click.ro