Oana Zavoranu, coplesita de durere. Cuvintele care au rapus-o. Marioara Zavoranu a fost inmormantata. In timpul slujbei, cuvintele preotului au facut-o pe Oana sa izbucneasca in lacrimi. Oana Zavoranu si-a ingropat duminica mama si, asa cum era de asteptat, in momentul in care sicriul a fost coborat in groapa, durerea a coplesit-o. Cuvintele unuia dintre preotii care au tinut slujba de inmormantare au doborat-o pe Oana Zavoranu, dezvaluie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedete care isi arata imperfectiunile pe retelele de socializare.Nu prea stim ce sa credem cand vedetele posteaza un selfie si sustin ca sunt nemachiate. Ne amuza uneori, dar pe de alta parte ne dezamagesc pentru ca sunt la fel de frumoase ca atunci cand sunt aranjate. Ne-am astepta sa fie altfel. Dar atunci cand posteaza imagini cu imperfectiuni fizice reale? Ei, asta e alta poveste care ne face sa ne simtim mai bine in pielea noastra, scrie Glamour.ro.

Ce ascund in trecut cantaretii, actorii si prezentatorii de la noi? Unele dintre vedetele de azi n-au intrat in showbiz dand usa de perete, ci mai degraba asteptand sa se alinieze astrele si sa li se netezeasca drumul. Iar pana sa se intample asta, fie si-au exersat talentul - in cazul cantaretilor - prin carciumi sau la petrecerile prietenilor, fie au pus, cum se spune, "osul la munca" si au scos bani din tesut, minerit ori servit la mese. Lucruri cu care azi se cam rusineaza, noteaza Libertatea.

Secretele de beauty ale Printesei Diana. Look-ul Printesei Diana e, cu siguranta, iconic. Make-up artist-ul Dianei a dezvaluit pentru Stylist Magazine cateva dintre "secretele" de beauty ale Printesei. Mary Greenwell a cunoscut-o pe Diana in 1991, atunci cand a acceptat sa fie fotografiata de Patrick Demarchelier pentru editia de iarna a revistei Vogue. Dupa sedinta foto, cele doua au ramas prietene, iar Greenwell e cea care i-a conferit Printesei look-ul care a transformat-o intr-un style icon. Integral pe Viva.ro.

Grace de Monaco, 50 de amanti celebri, chiar si dupa casatoria cu printul Rainier al III-lea. Povestile cu printi si printese au fascinat dintotdeauna. Ce-ati spune insa de una cu o printesa... deloc cuminte, care a-nsirat barbati celebri? Trei autori americani specializati in biografiile celebritatilor au dezvaluit, la unison, ca superba actrita Grace Kelly, devenita Grace de Monaco dupa casatoria cu printul Rainier al III-lea, ar fi dus o viata amoroasa promiscua, nu doar pe vremea cand facea furori la Hollywood, ci chiar si dupa ce a intrat in familia regala din micul principat. Continuarea in Libertatea.