Kim Kardashian, din nou insarcinata. Dupa luni intregi in care Kim Kardashian (34) a marturisit presei ca incearca sa ramana din nou insarcinata, se pare ca bruneta a reusit ceea ce si-a propus. Kim a anuntat ca asteapta cel de-al doilea copil cu sotul ei, rapperul Kanye West (37). Se pare ca celebrul cuplu ar fi apelat la doua tratamente de fertilizare in vitro, pentru ca Kim sa devina din nou mamica. Ba mai mult, unii apropiati ai brunetei au spus presei ca vedeta ar fi trecut chiar si printr-o operatie dificila, pentru a putea ramane din nou insarcinata, noteaza Unica.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Antonia divorteaza in curand. Antonia a fost sunata chiar de Vincenzo, fiind anuntata sa se pregateasca sa mearga la notar. Dupa ce i-a trimis sotului sau, Vincenzo Castellano, mai multe solicitari scrise pentru a stabili intalnirea de la notar, in care il anunta pe italian ca este disponibila pentru orice zi din saptamana, Antonia a primit, in sfarsit, un raspuns, in ceea ce priveste divortul sau. Acesta se va produce abia dupa data de 15 iunie, italianul motivand ca abia atunci va putea veni in Romania, informeaza Libertatea.ro.

Alexa Chung si Alexander Skarsgard confirma ca formeaza un cuplu. tirea a fost confirmata de aparitia unor fotografii in care cei doi au fost surprinsi in timp ce se plimbau printr-un parc din New York. Starul serialului "True Blood", Alexander Skarsgard, si fashionista Alexa Chung au fost fotografiati de paparazi tinandu-se de mana si sarutandu-se in timp ce se plimbau prin Gradina Botanica din Brooklyn. Primele zvonuri cu privire la o relatie intre cei doi au aparut in luna februarie cand au fost surprinsi de un blogger in timp ce luau micul dejun intr-o cafenea din New York, insa cei doi nu au facut nicio declaratie, scrie Elle.ro.

Regina Letizia a Spaniei - Tinutele glam cu care a cucerit Parisul. Aflata in vizita in Franta, alaturi de sotul ei, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, regina Letizia a reusit sa ii cucereasca pe francezi cu tinutele sale, atent alese. In functie de intalnirile stabilite, Letizia a purtat deux-pieces-uri extrem de chic sau tinute romantice, dovedind, inca o data, ca este una dintre cele mai stilate reprezentante ale caselor regale. La dineul oficial de la Palatul Elysee, regina Spaniei a aparut intr-o rochie bordeaux, de cocktail, o creatie a designer-ului ei preferat Felipe Varela care a semnat mare parte dintre tinutele pe care Letizia le-a pus in bagaj pentru aceasta calatorie, noteaza Viva.ro.

Secretul vindecarii lui Gabriel Cotabita. In urma cu patru saptamani, sansele lui de supravietuire erau de sub unu la suta, iar acum, sperantele de vindecare sunt de peste 95%. Gabriel Cotabita a uimit medicii si intreaga tara cu forta interioara, iar cunoscutii lui pun toate acestea pe seama faptului ca solistul este maestru Reiki si ca ar fi primit ajutor din astral. Gabriel Cotabita este practicant Reiki de mai bine de zece ani, tehnica prin care japonezii spun ca fiecare adept primeste la initiere un numar de ingeri care il ajuta la vindecarea fizica si spirituala. Chiar artistul recunostea in presa cu mai multi ani in urma ca s-a vindecat sufleteste si chiar fizic prin tehnica Reiki si spunea ca nivelul la care se afla atunci ii permitea chiar sa faca si altora terapie. Intre timp, Cotabita ajunsese la nivelul de maestru, fapt ce i-ar fi adus, conform adeptilor acestei tehnici, o mare forta interioara si un numar mai mare de ingeri care sa-l ajute in demersurile sale de vindecare, scrie Libertatea.ro.