Andreea Marin si-a angajat oameni sa-i cada la picioare ana e zana si cand ploua. Iar Andreea Marin nu-si poate face niciodata intrarea la intrunirile mondene la care participa cu pantofii stropiti. Acesta este motivul pentru care asistentele ei personale au primit o noua sarcina in fisa postului: asigurarea aspectului impecabil al condurilor Zanei. Miercuri seara, Andreea Marin a facut un mic maraton intre doua evenimente mondene la care a fost amfitrioana. Intai, a prezentat petrecerea aniversara a unei retele de solare. Dansul si masa au avut loc pe marginea unei piscine din Capitala. Desi organizatorii au sperat la vreme buna, o furtuna le-a stricat socoteala. Nepoftitii stropi de ploaie au daunat grav imaginii Andreei in cele 45 de minute petrecute pe ponton. Pantofii rosii din piele intoarsa au fost improscati miseleste de apa combinata nefericit cu praful citadin, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Printul Carl-Philip si Sofia Hellqvist se vor casatori in acest weekend Suedia se pregateste pentru nunta Printului Carl-Philip (36 de ani) cu aleasa lui, Sofia Hellqvist (30 de ani), o fosta vedeta de reality-show, ceremonia urmand sa fie organizata in acest weekend, pe 13 iunie. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 5 ani intr-un bar din Stockholm, iar in 2014 s-au logodit. "Intre noi, totul a inceput cu un zambet timid", a povestit carismaticul print. Cei doi formeaza un cuplu glam, iar nunta lor ar putea sa o detroneze in popularitatea pe cea din 2011 dintre Printul William si Kate Middleton urmarita de 2 miliarde de telespectatori. Tot ca atunci, un print se va casatori cu o fata obisnuita, care, in plus, are un trecut destul de controversat in ochii multora, scrie Viva.ro.

Sotul lui Zoe Saldana a luat numele actritei Actrita din 'Avatar" (36) a marturisit, intr-un interviu recent acordat unei publicatii americane, ca nu a tinut neaparat ca iubitul ei, Marco Perego (36), sa ii ia numele dupa casatorie, insa avand in vedere ca lui chiar nu ii pasa ce nume va purta, ea s-a bucurat destul de mult la aflarea vestii. Ceea ce niciunul dintre ei nu si-a imaginat insa, au fost reactiile celor din jur. Majoritatea oamenilor l-au acuzat pe sotul actritei de faptul ca nu este suficient de barbat pentru a se impune in fata sotiei sale, insa Marco a declarat public ca nu il intereseaza deloc subiectul, la fel cum nu il intereseaza nici ce nume poarta, atata timp cat este alaturi de sotie si cei doi copii, gemenii de cinci luni Cy si Bowie, informeaza Unica.

Amber Heard, primele declaratii despre casnicia cu Johnny Depp Amber Heard a oferit un interviu editiei americane a revistei ELLE, in care a povestit despre situatia femeilor in Cetatea Filmului, faima si casnicia cu Johnny Depp. Actrita de 29 de ani a marturisit ca i se pare nedrept modul in care sunt reprezentate femeile in filme, acestea servind drept suport pentru crearea personajelor masculine. De asemenea, Amber a declarat ca inca lupta ca oamenii sa o perceapa dincolo de fizicul ei si ca printre cele mai importante frici este ingradirea propriei libertati de faptul ca este faimoasa, scrie Elle.

Judecatorii au luat act ca Maria Marinescu si Frank Colin sunt de acord sa divorteze si au stabilit ca vedeta sa aiba custodia exclusiva a micutului Levyn, iar tatal acestuia, arestat in Franta, sa-i achite copilului pensie alimentara de 243 de lei. Chiar daca la prima vedere Maria pare ca a primit ce si-a dorit, instanta i-a stabilit acesteia si o obligatie pe care n-ar avea cum s-o fenteze nici daca ar vrea. Astfel, conform magistratilor, vedeta trebuie sa mearga o data la fiecare doua luni la penitenciarul din Franta unde Frank este detinut, pentru ca acesta sa-si vada baietelul. Prima astfel de vizita ar trebui sa aiba loc in august, cand toata lumea pleaca in vacanta, scrie Libertatea.