Fiul Cristinei Soloc are interzis la cursele de motor Fiul ei are doar 9 ani, dar asta nu o impiedica pe Cristina Soloc sa il initieze in tainele mersului pe doua roti. Nu de alta, dar blonda de la TVR 2 este o impatimita a motoarelor. La fel, si sotul ei. Deci, era firesc ca si fiul sa ii urmeze. Cristina Soloc a prins microbul mersului pe doua roti in urma cu 10 ani. De atunci, si-a "imbolnavit" si sotul, pe Catalin Soloc, si, mai nou, si pe fiul lor, Alexandru. Pustiul de doar 9 ani nu vrea sa fie mai prejos decat parintii lui. "Alexandru alege cele mai dificile trasee offroad cu bicicleta, coboara scarile in viteza, sare borduri si incinge cauciucul in virajele din parc", declara Cristina, conform Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Printesa Medeleine a Suediei a nascut al doilea copil Casatorita cu Chris O'Neil din 2013, impreuna cu care o fetita, Leonore, Printesa Madeleine a Suediei a nascut astazi cel de-al doilea copil. Este vorba despre un baietel, care s-a nascut astazi la ora 1.45 p.m, iar atat mama cat si bebelusul se simt excelent. Sambata, Printesa a participat la Stockholm la casatoria fratelui ei mai mic, Printul Carl-Philip, cu Sofia Hellqvist. Printesa Madeleine si Chris O'Neil au locui in ultima perioada la Stockholm dupa ce s-au mutat din New York, oras in care s-au si cunoscut. Se pare ca cei doi intentioneaza sa se stabileasca la Londra, oras in care printesa a locuit si pe care il iubeste pentru faptul ca aici poate trai in anonimat, scrie Viva.

Ce au mai facut vedetele in weekend Benedict Cumberbatch si Sophie Hunter au devenit parinti! Unul dintre cei mai indragiti actori britanici, Benedict Cumberbatch a devenit tata pentru prima oara. Sotia acestuia, regizoarea Sophie Hunter a nascut sambata un baiat. Anuntul a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa, cuplul cerand respectarea intimitatii in urmatoarele saptamani. Benedict Cumberbatch, de 38 de ani, si Sophie Hunter s-au casatorit in acest an, de Ziua Indragostitilor, dupa o relatie de aproape 6 ani. Taylor Swift a organizat un baby shower pentru Jaime King! Taylor Swift a organizat o petrecere tip baby shower pentru actrita Jaime King, la care au fost prezente numeroase vedete. Taylor, in varsta de 25 de ani, urmeaza sa fie nasa celui de-al doilea copil al lui Jaime King si regizorului Kyle Newman. Cei doi sunt deja parintii unui baiat in varsta de 1 an, James. La petrecere au fost prezente Jessica Alba, Hailee Steinfeld, Selma Blair, Gigi Hadid si alte vedete ale momentului. Integral pe Elle.ro.

Cotabita ajunge din nou pe masa de operatie Progresele pe care Gabriel Cotabita le-a facut dupa iesirea din coma de patru saptamani le dau sperante medicilor, care cred ca si-ar putea reveni complet. Totusi, artistul va fi nevoit sa suporte o noua interventie chirurgicala pentru a nu mai avea pe viitor de alte surprize cu inima. Nu mai incape indoiala: Gabriel Cotabita a uimit pe toata lumea, artistul inregistrand pe zi ce trece noi progrese in vindecarea lui, dupa o coma de patru saptamani. Desi au trecut doua saptamani de cand cantaretul a iesit din coma, medicii il pregatesc pentru o noua interventie, ce ar trebui sa aiba loc in viitorul apropiat. I se va implanta sub piele un dispozitiv care sa-i regleze bataile inimii, scrie Libertatea.

David Beckham, in mijlocul copiilor afectati de violenta din Cambodgia De 10 ani ambasador UNICEF, David Beckham, tata a 4 copii, se afla in aceste zile in Cambodgia pentru a-i intalni pe copiii afectati de violenta. "Violenta impotriva copiilor este inacceptabila. Copiii nu ar trebui sa fie niciodata in pericol" sunt bucuros sa vad munca UNICEF si zambetele de pe fetele acestor copii", a scris Beckham pe contul lui de Instagram. "Este socant ca la fiecare 5 minute un copil din lume moare din cauza violentei. Acest lucru trebuie sa inceteze", a mai spus fotbalistul pe pagina Unicef.org, scrie Viva.