Si bolnava se dezbraca pentru fani! Doamnelor si domnilor, Miley Cyrus! Cantareata Miley Cyrus, de 22 de ani, se lupta cu boala de cateva zile cu o gripa urata. Asta nu a oprit-o sa apara din nou goala intr-o fotografie postata pe Instagram. Artista s-a fotografiat din nou goala. De aceasta data, mediul ales a fost propria baie. La o privire mai atenta lui Miley i se pot vedea sanii dezgoliti. Ca de obicei, fanii de pe reteaua de socializare au apreciat-o pentru curaj si i-au oferit peste 400.000 de like-uri, potrivit Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Obiceiuri bizare ale celebritatilor. Chiar si vedetele au obiceiuri bizare care sunt catalogate drept sindrom, ritual sau comportament mostenit din copilarie. Iata care sunt ciudatenile unor vedete de la Hollywood: Donald Trump Omul de afaceri evita strangerea de maini, iar prin faptul ca el candideaza la presedintie, acest lucru va fi o mare problema pentru el. "Unul dintre principalele obiceiuri ale societatii americane este stransul mainii. Si cu cat cineva devine mai faimos si mai de succes, acest obicei devine din ce in ce mai teribil. Obisnuiam sa fiu obsedat de curatenia mainilor. Ma simt mult mai bine dupa ce ma spal bine pe maini, lucru pe care il fac cat de des pot", explica Trump. Nicolas Cage "Iubesc toate animalele, dar aleg ce carne sa mananc in functie de felul in care animalele fac sex", povesteste actorul, potrivit Viva.

Indragostita de baieti rai! Sandra Bullock si-a gasit un iubit fotomodel care nu e deloc cetatean model. Dupa divortul din 2010 de Jesse James, Sandra Bullock nu a mai avut relatii serioase pana la inceputul acestei veri. Recent, indragita actrita in varsta de 51 de ani s-a afisat la nunta lui Justin Theroux cu Jennifer Aniston cu Bryan Randall. Barbatul cu doi ani mai tanar decat ea a lucrat in tinerete ca fotomodel, iar in prezent este fotograf si isi creste singur fiica. Desi la prima vedere cei doi se potrivesc de minune, se pare ca Bryan are ceva in comun cu fostul sot al actritei - problemele cu legea. Daca de Jesse James actrita ar fi divortat din cauza ca acesta ar fi agresat-o fizic si verbal, nici noul iubit nu e cetatean model, potrivit Libertatea.ro.

Linda Gray: Sue Ellen din "Dallas", si-a povestit dramele vietii sale. La 75 de ani, actrita Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen din serialul cult "Dallas" a publicat autobiografia "The Road to Happiness is Always Under Construction" in care si-a povestit viata cu bucuriile si dramele sale, cu suisurile si coborasurile. Pentru Mail Online, ea a dezvoltat subiectele, vorbind cu sinceritate si despre divort, sex si fericire. ￯Cu barbatul ideal, este genial, insa sunt foarte selectiva. Oamenii cred ca nu nu mai esti interesat de sex o data ce imbatranesti. Acum putem aprecia altfel lucrurile decat atunci cand aveam 25 de ani. Poate pentru ca acum nu trebuie sa ne mai fie teama ca copiii ar putea intra in camera", scrie Viva.

A refuzat primul concert! Desi a filmat un videoclip, Gabriel Cotabita nu e pregatit sa urce pe scena. Gabriel Cotabita nu a fost inclus, momentan, in spectacolul de la Sala Palatului, ce va avea loc la sfarsitul lunii octombrie, si in cadrul caruia vor canta "stelele" anilor '80. Decizia i-a apartinut. In timp ce multi s-au grabit sa afirme ca Gabriel Cotabita canta acum ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si nu ar fi fost la un pas de moarte, mai ales ca artistul a filmat ieri un videoclip, alaturi de Matteo, in afara Capitalei, lucrurile nu stau insa asa. Solistul nu poate sustine inca un concert, intrucat oboseste prea repede si nu are avizul medicului sa depuna un astfel de efort. In aceste conditii, el nu a acceptat inca nici una din invitatiile primite pentru a se intoarce "la munca", scrie Libertatea.