Perioada sarbatorilor este un bun prilej pentru vedetele noastre de a-si umfla conturile cu mii de euro. Asta in cazul in care nu au familii alaturi de care sa-si doreasca sa petreaca zilele de Craciun si Revelion. Daca unii vor ramåne acasa, de dragul sotiilor sau al copiilor, altii nu pierd sansa de a-si asigura traiul pentru primele luni ale lui 2008, cånd solicitarile pentru cåntari scad vertiginos.

Anamaria Ferentz va petrece Sfintele Sarbatori de Craciun alaturi de familie, iar in noaptea dintre ani va sustine un concert la Romexpo: “De Craciun o sa fiu la Constanta, sa petrec alaturi de familia mea. Voi avea si un mic recital, seara, dar atat. Din sursele noastre am aflat ca Anamaria va primi de la Marian Vanghelie in urma concertului de la Romexpo, 2.500 de euro, tarif perceput, in general, de toti artistii prezenti acolo pe 31 decembrie.

Pe Cristina Rus noaptea de Revelion o va prinde la Cluj, unde va canta la spectacolul organizat de Primarie: “O sa am foarte multe concerte in perioada sarbatorilor. Voi fi in Bucuresti intre 21-24 decembrie, dupa care voi pleca la Cluj, la parintii mei. Vom petrece Craciunul impreuna cu prietenii foarte apropiati, iar de Revelion voi canta la spectacolul organizat de Primaria din Cluj. Au tinut foarte mult sa aiba invitate trupe si solisti de prin Cluj, asa ca am acceptat fara sa stau pe ganduri”, ne-a declarat Cristina.

Andreea Antonescu a revenit de curand pe piata muzicala, asa ca nici nu se gandeste ca noaptea dintre ani sa nu o prinda la vreun concert. “De Revelion voi canta in Ploiesti si Brasov si marturisesc ca abia astept sa urc pe scena. Nu am mai avut de ceva timp un concert, asa ca mor de nerabdare. Nici nu ma gandesc sa stau acasa in acea noapte speciala. Am lucrul asta in sange”, ne-a spus artista.

Gardianul