Cel mai penibil moment pentru Dana Rogoz! A cazut in fata presedintelui! Indragita actrita a facut dezvaluiri despre unul dintre cele mai jenante momente din viata ei. Dana Rogoz le-a facut marturisiri neasteptate fanilor care o urmaresc pe blog. Vedeta si-a amintit de o patanie prin care a trecut in urma cu ani, pe vremea cand era doar o copila. Pusa sa-i duca flori presedintelui Ion Iliescu, Dana Rogoz, care la acea vreme facea parte din grupul Minisong, condus de Ioan Luchian Mihalea, a cazut lata in fata sefului statului, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

MTV EMA 2015: Justin Bieber a castigat tot ce se putea! Milano a gazduit aseara cea de-a 22-a editie a MTV Europe Music Awards. Cei mai hot artisti ai momentului s-au intrecut pe scena in reprezentatii care mai de care mai spectaculoase. Evenimentul a fost o senzatie, iar Justin Bieber s-a intors acasa cu bratele pline. Artistul in varsta de 21 de ani este marele castigator al acestei editii MTV EMA! Justin Bieber a castigat nu mai putin de 5 trofee, anuntaBravonet.ro.

Lili Sandu i-a bagat pe toti in boala! Ce forme a aratat la sala. Lili Sandu este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul romanesc. de-a lungul anilor, a facut furori cu frumusetea sa, multi barbati ravnind la ea. Este o prezenta care atrage toate privirile oriunde isi face aparitia. Artista le-a facut o surpriza prietenilor ei virtuali si a postat o fotografie facuta in timp ce se afla la o sala de sport. Ipostaza in care s-a pozat Lili sandu i-a dat gata pe fani. Vedeta afiseaza un trup de invidiat. Are o silueta perfecta, cu un abdomen foarte bine lucrat la sala. Trupul ei este fara repros din toate punctele de vedere, lucru pe care l-au remarcat si fanii, care s-au intrecut in complimente la adresa felului in care arata, informeazaLibertatea.

Zece actori celebri care si-au inceput carierele in filme horror. Jennifer Aniston, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio si George Clooney au in comun cel putin un lucru - faptul ca si-au inceput carierele in filme horror de categorie B... sau C, sau D. Nu-i asa ca este amuzant sa il vezi pe George, acum una dintre cele mai respectabile figuri de la Hollywood, actor, producator si regizor multi-premiat, intr-unul din primele sale roluri importante? Pun pariu ca nu stiai ca celebritatea lui nu se datoreaza serialului ER, ci unor roluri mici in Attack of the Killer Tomatoes si Return to Horror High. Din lista noastra nu putea sa lipseasca nici Leonardo DiCaprio. Sigur, inca de foarte tanar Leonardo a atras atentia unor regizori interesanti (si a adolescentelor din toata lumea), numai ca nu credem ca se lauda, astazi, cu aparitia lui in Critters 3, al treilea film dintr-o serie de patru caruia rolul sau nu i-a facut nici o favoare, scrieElle.ro.

O blonda de la noi s-a ingrasat opt kilograme intr-o luna! E incredibil cum arata. Pana nu demult, Mariana Rosca era o blonda cu forme care bagau in boala orice barbat. Avea o silueta de invidiat. Acum, insa, situatia s-a schimbat. Chiar daca nici acum nu arata rau, apetisanta blonda nu mai are silueta perfecta de altadata. Invitata la o emisiune de televiziune de la Kanal D, Mariana Rosca a marturisit ca s-a ingrasat nici mai mult nici mai putin de opt kilograme intr-o singura luna. De asemenea, ea a marturisit si ca este din noua singura, despartindu-se de iubit, anuntaLibertatea.