Monica Columbeanu
Foto: Click

Propunerile din ce în ce mai tentante pe care le-a primit la Milano au cântărit decisiv în decizia Monicăi de a se rupe o perioadă de România. Deşi Irinel a rugat-o să se gândească de două ori înainte de a pleca printre străini, Monica a fost de neclintit, însă a avut grijă să-şi liniştească soţul: “Mă cunoşti foarte bine. Nu plec acolo să caut un alt Irinel Columbeanu”.

A răbufnit mai tare ca niciodată, lăsând impresia că s-a săturat de high-life-ul autohton, mediu în care până acum se simţea atât de bine. Monica Columbeanu resimte povara celebrităţii şi s-a hotărât să ia totul de la zero în Italia.

“Mă cunoşti foarte bine. Nu plec acolo să caut un alt Irinel Columbeanu”, şi-a liniştit Monica soţul, dezvăluind şi secretul dragostei lor: “N-aş putea să vin acasă şi să te găsesc zilnic în acelaşi loc, făcând acelaşi lucru. Cred că relaţia noastră merge atât de bine, pentru că ne vedem destul de rar. Avem timp să ni se facă dor unul de celălalt”. Şi pentru că, de dragul carierei îşi ia lumea în cap, Monica îşi asumă şi sacrificiile pe care trebuie să le facă într-un oraş în care nu cunoaşte pe nimeni.

“Chiar de mâine aş putea să merg cu metroul, să-mi fac abonament la autobuz, să-mi gătesc singură şi să stau într-o garsonieră. De fapt, toate astea le-am şi făcut la Milano pentru că acolo nu am un Irinel cu mine care să mă răsfeţe. Acolo oamenii mă apreciază pentru ceea ce sunt, nu pentru numele meu. Ştiu cum e să fii săracă şi nu aş dispera dacă s-ar întâmpla din nou”, ne-a declarat ea furioasă.

Click