Nici vorba de divort! Lidia Buble asteapta in van actul care il elibereaza pe Razvan Simion de mama copiilor lui Dati divortati la notar, in taina, de mai toate canalele media, Razvan si Diana Simion nu au apucat nici acum, la sapte luni de cand el a parasit domiciliul conjugal, sa discute despre separarea oficiala. Si nici nu o vor face prea curand, la cum se prezinta lucrurile. Asta, spre disperarea Lidiei, care, in aceste conditii, nu si-a vazut chiar toti sacii in caruta. Razvan Simion nu este divortat! Nici macar pe cale sa divorteze! Surse din cercul apropiat de prieteni ai matinalului de la Antena 1 ne-au dezvaluit faptul ca Razvan si Diana nici nu au apucat sa discute despre divort, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ziua Recunostintei 2015: Cum au sarbatorit vedetele A fost un bun prilej pentru familii sa se reuneasca, in ciuda diferentelor care au existat de-a lungul timpului. Chris Martin si Gwyneth Paltrow au dovedit inca o data ca pot fi impreuna pentru cei doi copii ai lor, chiar daca au divortat in urma cu aproape 2 ani. Despartiti de asemenea, Mariah Carey si Nick Cannon s-au reunit si ei de dragul gemenilor lor. Reese Witherspoon este nu doar o actrita talentata, ci si o femeie care stie sa aiba grija de familia ei minunata. Cu un simt estetic foarte dezvoltat, Reese a organizat o cina perfecta intr-un decor fabulos, integral pe Viva.

Secretele Antoniei, in revista Unica de decembrie Cantareata e vedeta aleasa pentru coperta de revista Unica pentru numarul din decembrie. Aceasta a realizat un shooting spectaculos, in care ne arata forma fizica de invidiat la care a ajuns dupa numeroase antrenamente la sala, asistata de partenerul ei, Alex Velea. Vedeta spune ca nici inainte sa aiba copii nu arata atat de "fit" si ne impartaseste regimul ei de viata. Se afla intr-un varf profesional, e una dintre cele mai apreciate cantarete din Romnaia, dar pe plan personal, are cateva rezerve care n-o lasa sa fie pe deplin fericita. Inca se zbate sa-si aduca fetita, pe Maya, in varsta de cinci ani, in Romania. Cea mica se afla in Italia, la familia fostului ei sot, dar Antonia e optimista ca totul se va rezolva cu bine, scrie Unica.

L-a scos din studio! Lavinia pune monopol pe casa lui Banica si pe dependintele ei Lavinia si Banica au avut de la bun inceput o regula nescrisa: nu-si amesteca deloc activitatile profesionale. Iar aici, evident, este vorba despre carierele muzicale, a ei, inca subreda si a lui, perfect consolidata in ani de munca. Si, ca orice artist care se respecta, cu ani in urma, cantaretul a renuntat sa mai stea la mana altora si si-a facut propriul studio muzical in casa din zona Tei in care, in prezent, locuieste cu Lavinia. Si daca pana de curand doar el il folosea, mai nou, iubita lui sa mutat acolo cu catel, purcel si trupa. Lavinia lucreaza intens la urmatorul single si a transformat studioul in zona de trafic intens. Toata ziua, buna ziua, e un du-te-vino pe care vecinii, curiosi din fire, nu aveau cum sa-l treaca cu vederea. Si, uite asa, cantareata a monopolizat spatiul de lucru al celebrului ei iubit, scrie Libertatea.

Gemenii cuplului Albert si Charlene de Monaco au crescut. Gabrielle a facut deja primi pasi Mai sunt cateva zile pana cand gemenii Jacques si Gabrielle, copiii Printului Albert al II-lea de Monaco si ai Printesei Charlene vor implini 1 an, ocazie cu care cei 4 apar pe coperta revistei franceze "Point de Vue". In timp ce Gabrielle face deja primii pasi, sustinuta de mama ei, Jacques se afla in bratele tatalui lui. Anul trecut, pe 10 decembrie, Charlene aduce pe lume primii copii ai cuplului, spre marea incantare a sotului ei care la 56 de ani avea, in sfarsit, mostenitori oficiali. Cei 4 au au putut fi vazuti impreuna luna aceasta, pe 19 noiembrie, cu ocazia Zilei Nationale. Atunci intreaga familie a aparut la balconul palatului regal, anunta Viva.