Resedinta de 13 milioane de euro a lui George Clooney, afectata de inundatii Resedinta cumparata in octombrie 2015 de actorul George Clooney si sotia sa, Amal, pe malul Tamisei, in Berkshire, a fost afectata de inundatiile din ultimele zile. Se pare ca pagubele sunt destul de mari, dar totusi inundatiile nu au afectat decat gradinile, nu si cladirile de pe proprietate. Estimata la aproximativ 13 milioane de euro, aceasta proprietate are marile avantaje de a fi aproape de Londra si, totodata, de a asigura celor doi soti posibilitatea de a se bucura de intimitate, departe de priviri si aparate foto indiscrete, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Alan Rickman, cunoscut pentru rolul din "Harry Potter", a murit la 69 de ani Celebrul actor Alan Rickman a incetat din viata la Londra la varsta de 69 de ani , stirea fiind confirmata de familia lui pentru "The Guardian". Se pare ca actorul a murit din cauza unui cancer cu care fusese diagnosticat in urma cu putin timp. Alan Rickman a interpretat rolul profesorului Severus Snape in franciza "Harry Potter" si este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile din "Greu de ucis/ Die Hard", "Truly Madly Deeply" si "Robin Hood, printul hotilor/ Robin Hood Prince of Thieves", informeaza Viva.

Milionarul Silviu Prigoana arunca BOMBA despre fosta sotie! "De Revelion a aruncat copiii la mine ca pe carpe, iar ea..." La opt luni de la divortul de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu pare sa isi fi refacut viata. Desi nu a facut public inca numele iubitului ei, fostul sau sot este foc si para si a facut declaratii uluitoare pentru Cancan.ro. De aproape o luna circula zvonuri conform carora Adriana Bahmuteanu si-ar fi gasit un nou iubit si ca este indragostita pana peste cap de partenerul sau. Desi este o femeie libera, vedeta TV face tot posibilul sa isi tina iubitul departe de viata publica. Cancan.ro a aflat ca cei doi si-au petrecut Revelionul impreuna si ca luna viitoare au planuit o vacanta la Paris. Adriana este in al noualea cer, iar acest lucru se vede pe silueta ei, dar si pe faptul ca ochii ii stralucesc. Asa cum era de asteptat. Silviu Prigoana nu a fost foarte incantat la auzul acestor vorbe: "Stiam ca are un cordaci. De Revelion a aruncat copiii la mine ca pe carpe si s-a dus la ala. Deh, e greu sa te imparti. Sa fie sanatoasa, si-a gasit un alt sponsor, era de asteptat", a declarat omul de afaceri.

Au fost anuntate nominalizarile la Premiile Oscar 2016. Filmul "The Revenant" are 12 nominalizari Pelicula "The Revenant", regizata de Alejandro Inarritu si avandu-l in rolul principal pe Leonardo DiCaprio, a obtinut cele mai multe nominalizari anul acesta: 12, intrand in cursa la categorii precum Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor. Printre actorii nominalizati anul acesta la categoria Cel mai bun actor in rol principal se afla Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender sau Matt Damon. Leonardo DiCaprio, castigator recent al unui Glob de Aur pentru rolul din "The Revenant", spera sa primeasca anul acesta primul Oscar din cariera pentru prestatia din filmul regizat de Alejandro Inarritu. Cate Blanchett ar putea castiga un nou premiu Oscar, la fel ca si Jennifer Lawrence, iar cea mai de temut adversara a lor pare a fi tanara Brie Larson, castigatoare a unui Glob de Aur. Premiile Oscar vor fi acordate anul acesta in noaptea de 28 spre 29 februarie, iar gala va fi prezentata de actorul Chris Rock, pentru a doua oara in aceasta postura dupa prestatia din 2005, scrie Viva.

A murit Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion Rene Angelil, sotul celebrei cantarete Celine Dion, a incetat din viata la varsta de 73 de ani, dupa o lunga lupta cu cancerul. "Rene Angelil s-a stins in aceasta dimineata in casa sa din Los Angeles, dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul. Familia indoliata va roaga sa-i respectati dreptul la intimitate in aceste momente", a fost declaratia reprezentantului familiei. Rene a reusit sa supravietuiasca intr-un mod miraculos cancerului de gat ani la rand, timp in care a fost operat de mai multe ori. Celine Dion (46 de ani) a renuntat temporar la cariera in urma cu un an, anuland inclusiv turneul din Asia si concertele din Las Vegas, de pe urma carora ar fi castigat jumatate de miliard de dolari. Solista a luat aceasta decizie pentru a avea grija de sotul ei, Rene Angelil (73 de ani), care a fost operat de o tumoare canceroasa in decembrie 2013. Dar, dupa ce a fost incurajata de Rene sa revina pe scena, diva nord-americana si-a reluat acea serie de concerte, scrie Libertatea.