Mutu risca 14 luni de inchisoare cu executare. De pe urma procesului cu ospatarul kosovar Berat Racaj, pe care l-a mutilat in 2010, Mutu a primit un an si doua luni de inchisoare cu suspendare si are de platit 15.000 de euro. "Daca nu-i achita, nu are voie sa intre in Italia! Va fi si mai rau pentru el. Pedeapsa cu suspendare poate deveni cu executare!". Ce face azi chelnerul care a incasat-o acum cinci ani. In octombrie anul trecut, atacantul roman Adrian Mutu (37 de ani), care joaca in prezent la ASA Tg. Mures, a fost condamnat la 14 luni de inchisoare de justitia italiana, pentru lovirea unui ospatar din Florenta, kosovarul Berat Racaj, in 2010, pe vremea cand evolua la Fiorentina, scrie SportNews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ea ar putea fi soacra Mihaelei Radulescu! Uite cat de bine arata mama lui Felix Baumgartner. Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Radulescu, pare sa-i mosteneasca trasaturile mamei sale, o femeie foarte frumoasa, de care parasutistul este foarte mandru. Zi de sarbatoare in familia lui Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Radulescu. Austriacul i-a serbat ziua de nastere a mamei sale si cu aceasta ocazie a postat pe Facebook o imagine in care apare alaturi de ea, aflam din Libertatea.

Mariah Carey - Prima aparitie pe covorul rosu dupa anuntul logodnei. Mariah Carey s-a logodit saptamana trecuta cu miliardarul James Packer, iar acum cuplul si-a facut prima aparitie oficiala pe covorul rosu dupa fericitul eveniment. Cei doi au participat impreuna la o gala din Los Angeles, iar sentimentele dintre ei au fost mai mult decat evidente. Mariah si James s-au tinut de mana, si-au zambit si au parut extrem de fericiti. Surse din anturajul lor au declarat ca sunt suflete-pereche si nu nu pot sta despartiti prea multa vreme, potrivit Viva.ro.

Declaratie absolut surprinzatoare a sotului Danei Savuica, dupa divort: "Nici acum nu stiu motivele, ea a luat decizia". Razvan Stanciu, fostul sot al Danei Savuica, a povestit cum a primit vestea ca urma sa puna punct unei casnicii, de 25 de ani. Dana Savuica si Razvan Stanciu au divortat, in luna decembrie, la notar, dupa o relatie de 25 de ani, iar vedeta abia acum a facut public acest lucru, dezvaluit insa in premiera, de Libertatea, inca de anul trecut. Si tot in premiera, fostul sot al acesteia a vorbit despre cum s-au derulat faptele. "Sincer, nici acum nu stiu care au fost motivele. Ea a luat aceasta decizie, dupa 25 de ani de relatie, m-a anuntat, pur si simplu, ca vom divorta". Continuarea in Libertatea.

Angelina Jolie, rebela cu o cauza. Angelina Jolie Pitt este actrita, regizoare, mama si face acte de caritate. Luna trecuta, ea si sotul ei, Brad Pitt, au interpretat un cuplu casatorit in By the Sea, un film scris si regizat de Angelina, care a marcat prima lor aparitie impreuna pe marile ecrane dupa Mr. & Mrs. Smith. Dupa ce s-a casatorit cu Brad Pitt in vara anului trecut la resedinta lor din Franta, Angelina s-a mutat cu tribul sau (Brad, cei sase copii cu varste cuprinse intre sapte si 14 ani si cativa angajati) pe insula malteza Gozo, un substitut pentru coasta de sud a Frantei, unde a filmat By the Sea, scrie Glamour.ro.