Atitudine bizara a Gabrielei Cristea. Ce a raspuns la intrebarea: esti insarcinata? De-a lungul timpului, au existat tot felul de speculatii legate de o posibila sarcina, mai ales ca anuntul Gabrielei ca vrea un bebelus a fost facut inca de pe vremea cand era casatorita cu omul de afaceri Marcel Toader. Nu a fost sa fie, insa ea este optimista in acest sens. E Gabriela Gristea insarcinata? "Raspunsul este da", ne-a spus vedeta Kanal D, dupa care a revenit cu un alt raspuns extrem de ambiguu. "Nu, nu am niciun raspuns in momentul acesta si nici nu vreau sa vorbesc foarte mult pe tema asta, pentru ca este singura chestie despre care noi doi am hotarat sa nu mai vorbim asa, decat noi intre noi si atat. Am capatat asa un soi de superstitie, desi noi nu suntem superstitiosi, cand o sa se intimple, o sa se intample. Si o sa vedem cu totii", conform Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

David si Victoria Beckham, in pragul divortului Dupa o relatie de iubire de aproape 20 de ani, David si Victoria Beckham au ajuns intr-un punct mort. Cel putin asa sustine revista americana "OK! Magazine", care a aruncat "bomba" unui divort iminent intre cele doua vedete. Apropiatii cuplului au dezvaluit intentia fostului fotbalist englez de a incepe o noua viata, departe de frumoasa Victoria, cea care i-a daruit patru copii. Din cate se pare, va mai dura ceva timp pana cand divortul va deveni oficial, sotii Beckham incercand in aceasta perioada sa-si regleze conturile, anunta Click.

Mama pentru fiica lui! Paul Ciuci de la Compact vorbeste in premiera despre viata lui privata Paul Ciuci, cel care se identifica perfect cu insasi legenda pop rockului nostru, Compact, este un om pentru care notiunea de vedeta nu inseamna popularitate, ci sa dai lumii lucruri frumoase, muzica. Munceste de 40 de ani pentru acest ideal, atat cat va implini la anul formatia. A trecut peste toate incercarile ce au lovit formatia, iar acum ne vorbeste fara secrete despre trecutul sau, munca si fetita sa, integral pe Libertatea.

Probleme pentru ex-dinamovist intr-un club de noapte. "Briliantul" si-a trimis avocatul sa-i bage pe Ropotan & iubita in club Pe vremuri, pe Adrian Ropotan il stia lumea de fotbalist. Acum, Ropotan e cunoscut mai mult ca prietenul fiicei lui Stelian Ogica. Drept dovada, nici in cluburi nu mai e lasat sa intre. Sambata seara, Adrian Ropotan si Raluca Ogica au incercat sa intre intr-un club unde fusesera invitati de un alt fotbalist, "Briliantul", repatriat in aceasta iarna din India. La intrare, insa, oamenii de paza de la intrare le-au spus celor doi ca clubul este plin si nu pot intra decat dupa ce ies alti clienti. Contactat de Ropotan, "Briliantul" repatriat a fost, zic martorii, cu o nara-n cer si una-n pamant de nervi. Asa ca a trimis un prieten comun sa-i ia pe cei doi invitati de la usa. Faptul ca acest prieten e de profesie avocat nu l-a ajutat foarte mult cu pledoaria in fata badigarzilor, care au ramas neinduplecati: Ropotan si Raluca Ogica nu pot sa intre pana nu ies altii, scrie Cancan.

Tatal renegat de Radu Valcan acuza: Adela nu a facut nimic sa-i impace Multa vreme, tatal lui Radu Vilcan a tras sperante ca iubita fiului sau va pune umarul la impacarea lor. Din pacate pentru el, acest lucru nu s-a intamplat. "Pe Adela nici nu o cunosc...", a recunoscut el inca o data ruptura. Desi faptul ca vedeta este insarcinata si ca va aduce pe lume un baietel ar fi fost un bun prilej pentru a face cunostinta, Vasile Valcan nu a initiat vreo actiune in acest sens. Motivul? Se teme sa nu fie respins, anunta Libertatea.