O celebra bruneta din showbizul de la noi a recunoscut! Se marita pentru bani.osta pupaza, actuala cantareata Laurette, are planuri marete. Dupa o relatie zbuciumata in care n-au lipsit bataile, jignirile si procesele, mulatra vrea acum sa-si refaca viata. Laurette a declarat in exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.RO ca vrea sa se marite din interes, nu din dragoste. Dupa o relatie in care a avut mult de suferit, Laurette este din nou dispusa la un trai in doi. Pretentiile mulatrei sunt, insa, socant de sincere. "Vreau sa ma marit! Vorbesti serios, exista cineva? Exista cineva dar mai discutam. Cine e norocosul? Secret! E din lumea publica? Nu. Atunci e un afacerist. Da, bineinteles! Normal, altfel nu luai un salariat. Indragostita? NU! De data asta am zis ca nu mai vreau sa iubesc, ma marit din interes. Tu vorbesti serios? Vorbesc foarte serios! Cand o sa vezi ca ma marit, o sa ma marit din interes. Deci, e batran! Nu e, draga, batran". Singurul barbat cu care s-a afisat in ultima perioada pe pagina ei de socializare este un renumit medic stomatolog, libanezul Ahmad Jbara. Despre tatal fetitei sale, nu vrea sa-si aminteasca nici macar de sarbatori. "Si el? Care el? Tatal fetitei. Ah, nu stiu, in familia lui banuiesc... Eu am treaba, merg la prezentare, merg la cantari." , a declarat Laurette, potrivitCancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Look-uri care ne-au atras atentia in Game of Thrones. Sunt deja mai bine de 6 ani de cand au inceput filmarile la unul dintre serialele pe care il asteptam in fiecare saptamana cu si mai mare entuziasm. In tot acest timp, am avut ocazia sa vedem, dincolo de actiunea din Westeros si de atragatorul Jon Snow, si niste look-uri ale personajelor feminine (si nu doar atat) la care am oftat indelung. Acum ca noul sezon din Game of Thrones a inceput, ne-am gandit ca ar fi o oportunitate buna pentru a ne aminti de cele mai frumoase aparitii ale ultimelor sase sezoane. Fara indoiala, in topul preferintelor noastre sta Daenarys (Emila Clarke) pentru frumosul par blond pe care l-am vazut atat despletit, cat si impletit si care, oricum, i se potriveste de minune actritei, potrivitGlamour.

Oana Roman isi vinde apartamentul ca sa-i plateasca datoriile mamei.Problemele finaciare ale fostei sotii a lui Petre Roman sunt acum gestionate de mezina familiei. Oana Roman si-a pus apartamentul de lux in vanzare ca sa-i poata achita datoriile Mioarei Roman catre RA-APPS. Ea apare pe lista celor mai mari datornici din categoria persoanelor fizice, pentru vila de 366 de metri patrati. Dupa ce si-a pus la zid tatal ca nu ii pasa de fosta nevasta si nici de datoriile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului din cauza locuintei de la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), Oana Roman se vede nevoita sa ia masuri la propriu pentru a o lasa pe mama ei sa-si traiasca linistita batranetea. Vedeta tv si-a scos la vanzare aparatmentul pe care il detine intr-un compley rezidential si cere pe el 165.000 de euro cu aproape toata dotarile incluse, relateazaClick.

Dupa 33 de ani de casatorie, un cuplu celebru pune capat casatoriei.Chiar daca au trecut 33 de ani de cand si-au jurat iubire vesnica, John Michael Osbourne, solistul vocal si fondatorul celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath, divorteaza de sotia sa Sharon, informeaza presa americana citata de agentia France Presse (AFP). Citand surse neidentificate, specialistii in viata celebritatilor de la revistele "E! News" si "Entertainment Tonight" au anuntat ca cei doi au decis sa puna capat casatoriei lor care dura de 33 de ani, informeaza Agerpres. Revista "People" scrie ca, desi cantaretul in varsta de 67 de ani, s-au mutat intr-adevar din casa lor situata aproape de Los Angeles, separarea poate fi numai temporara si ar putea fi legata de o relatie extra-conjugala a cantaretului britanic. Totusi, cele trei surse media sunt de acord asupra unui punct: el nu a avut nicio noua recidiva in abstinenta legata de alcool si droguri, scrieEVZ.

Scrisoarea lui Mihai Bendeac care a devenit virala pe internet.Ne lovim zilnic de situatii in care ne intrebam daca persoanele cu care intram in contact au cei sapte ani de acasa. Uneori ne revoltam din cauza lipsei de bun simt din jurul nostru, alteori nici macar nu mai avem energia necesara sa fim indignati. Confruntat cu "eleganta" unui posesor de masina de lux, la o benzinarie, actorul Mihai Bendeac a tinut sa evoce, intr-o scrisoare deschisa, un comportament care este tot mai des intalnit in Romania. Va prezentam mai jos randurile scrise de actor in urma cu cativa ani si care au devenit virale pe site-urile de socializare cu titlul "Scrisoarea lui Mihai Bendeac catre un cocalar", informeazaLibertatea.

Sotia lui Alex Bourceanu are probleme dupa ce a dat jos 40 de kilograme.Adina, sotia stelistului Alex Bourceanu, a reusit sa-si schimbe complet viata. A slabit 40 de kilograme in 10 luni de la operatia de micsorare a stomacului, din urma cu aproape doi ani, dar acum se confrunta cu o alta problema. Una dintre urmarile pierderii semnificative in greutatea este excesul de piele ramas, care ii da mari batai de cap blondei. Si pentru ca vrea sa arate perfect si sa maximizeze efectele operatiei suferite, blonda a decis sa se intereseze ce ar trebui sa faca pentru a scapa de pielea lasata, potrivitClick.