Andreea Balan, detalii incendiare despre sarcina.Andreea Balan este insarcinata in patru luni si traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei, mai ales ca isi dorea foarte mult un copil. Artista a dat detalii despre cum este viata ei in prezent, dar si cine o va ajuta la cresterea bebelusului. De asemenea, vedeta a dezvaluit ca in urma cu ceva timp, iubitul ei, George i-a spus ca isi doreste o familie. "Cand i-am auzit prima data inima a fost cel mai emotionant. Sunt in luna a patra, la final. Sunt foarte fericita pentru ca de vreo patru ani imi doream foarte mult un copil", potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adevaratul motiv pentru care Pelinel s-a inseminat artificial cu "donatia" lui Borcea.Si-a dorit un copil si atat! Valentina Pelinel a renuntat inca dinainte de a ramane insarcinata la pretentiile financiare pe care le au alte femei din viata lui Cristi Borcea. Fotomodelul ar fi fost de acord cu un act de donatie pentru a se putea insemina cu sperma fostului sef dinamovist, care il scapa de orice obligatie pe viitorul tatic. Valentina Pelinel (35 de ani) e pe ultima suta de metri cu sarcina. Aflata deja in noua luni, blonda e pregatita sa-si aduca pe lume baietelul, pe care si l-a dorit nespus de mult, scrieClick.

Are Tonciu interzis la Therme pentru ca ar fi facut oral dupa un palmier.Andreea Tonciu a fost mereu o fire zbuciumata, dar de cand a devenit doamna Niculescu, pare sa se fi linistit, mai ales ca se pregateste sa aduca pe lume o fetita. Daca povestea ei de amor cu Nicolae Mitea, copilul minune al Ajax-ului, a fost constant discutata prin presa, de data aceasta Andreea pastreaza discretia in privinta iubirii ce o leaga de sotul ei, Daniel. De altfel, povestea lor de dragoste s-a aprins rapid si intens, Andreea povestind ca au "proiectat-o" pe Rebecca dupa doar doua saptamani de relatie, informeazaCancan.

Dorian Popa a spus adevaratul motiv pentru care nu vrea inca un copil cu iubita lui.Dorian Popa si Claudia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp, insa, pana acum cei doi nu au planuit sa faca pasul cel mare. Desi se inteleg de minune, interpretul nu vrea sa faca un copil, pe motiv ca nu ii poate oferi o viata fara probleme din punct de vedere financiar. "N-am sa mint, imi este oarecum frica de ideea de a face un copil. La mine mai dureaza, deocamdata eu mai construiesc la cariera. Nu stiu daca sunt inca pregatit sa fiu un parinte responsabil atat financiar, cat si din punct de vedere patern", relateazaLibertatea.

Kylie Jenner a terminat-o cu Tyga.Este oficial. Kylie Jenner a terminat-o cu Tyga. Este un fapt si nimic nu poate intoarce acest lucru. Primul semn ca ar fi ceva probleme a iesit la iveala la Met Gala, unde au venit separat. Neoficial, cei doi au avut o relatie inca din 2014, insa oficial, Kylie Jenner si Tyga si-au anuntat relatia in 2015, scrieBravonet.