Kim Kardashian, cu sanii uriasi la vedere.Kim Kardashian (35 de ani) a slabit spectaculos dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara! Celebra bruneta se bucura insa de un bust extrem de generos, care nu a dat inapoi dupa ce a scapat de kilogramele in plus. Si pentru ca este mandra de cum arata, Kim nu se sfieste sa renunte la sutien atunci cand pariticipa la evenimente mondene, relateazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cel mai bine pazit secret al sotului Oanei Roman a iesit la iveala. Nu ii place de nicio culoare sa faca asta.Daca la inceputurile relatiei lor, Oana Roman si Marius Elisei erau nedespartiti la petrecerile mondene, treptat barbatul a disparut brusc din peisaj. O buna perioada de timp, cat Marius a lucrat in strainatate, Oana Roman onora invitatiile pentru a-si mai umple timpul liber. Dupa revenirea lui acasa, ulterior au aparut o serie de discutii, iar mariajul a fost pe muchie de cutit. Si-au rezolvat problemele, iar el a fost nevoit sa se mute la Pitesti, unde familia Roman Elisei si-a deschis un magazin, scrieLibertatea.

Miley Cyrus, invitata intr-un show tv, a facut super spectacol.Tonight Show Starring Jimmy Fallon a avut-o ca invitata pe Miley Cyrus. Miley Cyrus a fost provocata sa imite cateva funny faces. Cantareata nu a avut nici o retinere sa se strambe, starnind rasul in randul spectatorilor. Iar cand prezentatorul showului a intrat si el in joc, distractia a devenit si mai mare. Provocarile au venit din partea unor copii, care s-au aratat extrem de inventivi la strambaturi, informeazaBravonet.

Avem confirmarea ca se iubesc! Smiley a tinut-o ascunsa pe Olivia aproape un an.Zilele trecute, Smiley a fost fotografiat de paparazzii Cancan.ro alaturi de noua lui iubita, Olivia Reyes, o cantareata americana. Astazi va oferim detalii inedite despre relatia de dragoste pe care o traieste cantaretul. Este considerat unul dintre cei mai talentati artisti din Romania, insa, atunci cand vine vorba despre viata lui personala, Smiley, pe numele sau real, Andrei Tiberiu Maria, este extrem de discret, anuntaCancan.

Problemele de sanatate au fortat-o pe Andreea Berecleanu sa ajunga piele si os: "O greutate cat mai mica e foarte importanta."Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a fost intotdeauna admirata pentru felul in care arata: de la trasaturile fizice frumoase pana la silueta impecabila. In ultima perioada, vedeta a slabit vizibil, acest aspect fiind oarecum impus de problemele de sanatate cu care se confrunta. Pe langa petele de pe piele care ii dau batai de cap si pe care e pe cale sa le invinga, Andreea Berecleanu s-a pricopsit cu hernii de disc, in cazul ei inoperabile, potrivitLibertatea.