In ciuda faptului ca bustul ei natural a fost intotdeauna admirat, Miss Playboy Andreea Spataru a decis ca este loc si de mai bine si a apelat la implanturile cu silicon. Acum, ea trebuie sa poarte o bustiera de sustinere, dupa care sa se maseze cu creme speciale, in fiecare seară. Timp de trei luni, pana la cicatrizarea ranilor, medicii nu recomanda sa intretina relatii sexuale.

“Dacă ar fi să o mai fac o dată, nu aş mai face-o”. Acestea sunt primele cuvinte pe care le-a rostit Andreea Spătaru, în vârstă de 22 de ani, despre operaţia de mărire a sânilor, pe care a suferit-o sâmbătă.

Blonda susţine că intervenţia nu este deloc floare la ureche, aşa cum multe femei afirmă, şi că îi este foate greu să se acomodeze.

Acum, este nevoită ca, timp de o lună de zile, să poarte o bustieră specială, după care să urmeze un tratament cu creme, pentru a grăbi cicatrizarea rănilor.

“Acum simt că am o greutate imensă care mă apasă pe piept şi trebuie să mă mişc foarte uşor, să nu fac mişcări bruşte”, a declarat vedeta, pentru Click!. Andreea ne-a mai mărturisit că nu a întrebat medicul cât timp nu are voie să facă sex, însă ea se declară nemulţumită, mai degrabă, de faptul că nu poate dormi decât pe spate, decât de faptul că trebuie să se abţină de la sex.

“Oricum, cred că este o perioadă de vreo trei luni, pentru că rănile trebuie să se vindece. Dar mai mult aş vrea să pot dormi pe o parte sau pe burtă, decât să fac sex”, ne-a mai spus frumoasa blondă. Andreea nu ştie ce număr va purta la sutien, cert este faptul că şi-a mărit fiecare sân cu 325 ml.

În orice caz, vechile sutiene îi vor fi mici, aşa că, în curând, ea va trebui să dea iama prin magazine pentru a-şi achiziţiona lenjerie intimă nouă, asta după ce va putea renunţa la bustiera de susţinere. Mai bine de o lună, vedeta Playboy va renunţa la decolteuri, însă ea nu exclude posibilitatea să-şi arate noul bust în revista care a consacrat-o.

“Teoretic, până în luna iunie nu mai pot apărea, pentru că nu îmi permite contractul. Însă pot fi şi excepţii. Depinde de oferta pe care aş primi-o. Şi banii contează”, ne-a mărturisit Andreea. Şi, pentru că e o fire activă, ea a refuzat concediul medical, aşa că astăzi va fi prezentă la matinalul de Naţional TV.

Cristina Rus, dată de gol de chirurg

Bună prietenă cu Iulia Vântur, solista nu a recunoscut, până în prezent, faptul că s-a operat. Cristina nu a dorit nici ea un bust cu mult mai voluminos decât cel pe care i l-a lăsat “mama natură”, poate de aceea mulţi nici nu au remarcat schimbarea. Cel care a operat-o, Stan Constantin, vestitul artizan al chirurgiei plastice, a şi deconspirat-o.

Iulia Vântur a renunţat la sutien

Iubita lui Marius Moga a recunoscut că şi-a mărit bustul la trei săptămâni după operaţie. Ea a declarat că a făcut acest pas pentru confortul său psihic, deşi efectul obţinut nu este unul extrem de spectaculos. După intervenţie, Iulia a început să poarte sutien din ce în ce mai rar.

Click