Media Music Awards 2016. Lora a aratat tot, intr-o rochie transparenta.Media Music Awards 2016. Lora a fost senzatia "covorului verde", joi seara, in Piata Mare din Sibiu, acolo unde are loc Media Music Awards 2016. Cantareata si-a facut aparitia intr-o rochie lunga, mulata, cu dungi ce parea aproape transparenta. Ea a fost admirata din cap pana-n picioare de publicul isterizat, care i-a facut formele mai clar ca niciodata. Mai mult, Lora a avut si un machiaj special, cu un ruj de culoare mov, cu sclipici si a atras fanii la pozele si autografe, ca un magnet, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Gafa la Tv! Unei concurente de la Supravietuitorul i s-a vazut "pasarica".Cel mai asteptat show al toamnei, "Supravietuitorul", a debutat luni seara, 12 septembrie, in forta. S-au facut echipele, cate opt concurenti in fiecare dintre cele doua triburi, si s-au ales liderii, iar din a doua zi de concurs "au intrat in paine" asa cum se cuvine, cu probe extreme. Telespectatorii s-au putut delecta si cu cateva imagini deocheate, dupa ce camerele video au surprins-o pe una dintre concurente intr-o pozitie care lasa la vedere tot. Domnisoara in cauza s-a aplecat mult prea tare, iar hainutele prea scurte au tradat-o. Concurenta purta o pereche de slipi extrem de decupati si a incercat sa se acopere cu o bluza legata la brau, noteazaClick.

Oana Lis, suparata foc! Nu mai poate sa faca sex, din cauza ca e alergica la...Oana Lis este extrem de suparata. Vedeta a marturisit intr-o emisiune de televiziune ca este alergica la lichidul seminal. Oana Lis nu mai poate sa faca sex, deoarece are alergie la lichidul seminal. "Am un ten alergic, un corp alergic, ma umflu, ma umplu de bube. Am dezvoltat o alergie la sperma. Nu mai pot sa fac sex.Se manifesta printr-o stare foarte rea de dureri abdominale. Ceva groaznic! Eu am alergii alimentare! Sunt alergica la ciocolata, la capsuni. Am descoperit ca mi se facea rau: mancarime, senzatii foarte nasoale. Am chemat salvarea intr-o zi. Nu au stiut sa imi spuna ce am. Mi-e frica sa ma atinga cineva. E chiar o drama. Pot sa mor. Eu nu mai am chef de nimic. Oricum eram terminata. Exista un tratament, dar eu prefer sa nu mai fac sex si am scapat. La inceput nu am stiut ce am. Dupa 20 de minute mi se face rau. El nici nu mai merge cu mine la doctor", a declarat sotia lui Viorel Lis, citata deCancan.

Otniela de la "Supravietuitorul", asa cum nu ai vazut-o niciodata. Cat de sexy e tanara.Otniela de la "Supravietuitorul" este una dintre cele mai sexy concurente, dar in acelasi timp este considerata extrem de timita. In realitate insa, fata nu pare asa, iar dovada sta in imaginile de pe contul de socializare. In viata de zi cu zi, Otniela de la "Supravietuitorul" nu este atat de timida si retrasa. Tanara a facut publice pe contul de socializare, mai multe imagini in care si-a pus in valoare atuurile. Cu un machiaj profesional, tanara atrage atentia tuturor barbatilor, informeaza Libertatea.

Cate selfie-uri a putut sa faca Kim Kardashian in 4 zile. E de Cartea Recordurilor.Kim Kardashian (35 de ani) ne uimeste din nou! De data aceasta, bruneta sustine ca si-a facut 6.000 de selfie-uri intr-o vacanta de doar patru zile. Da, ati citit bine...6.000 de selfie-uri! Poate fi incoronata cu succes regina selfie-urilor! Vedeta devenita celebra datorita unui sex tape s-a intors recent dintr-o vacanta din Mexic. Nevasta lui Kanye West a petrecut patru zile la plaja. Cum era de asteptat, contul de Instagram al brunetei s-a umplut de fotografii cu diva in ipostaze sexy. Kim a specificat ca a facut peste 6.000 de selfie-uri in cele patru zile. Cei de la Huffington Post au facut un calcul si au constatat ca asta inseamna aproximativ un selfie pe minut, potrivitClick.