A petrecut din greu dupa ce custodia fiicei lui s-a mutat la mama. Tara arde, Boureanu danseaza... greceste. Lantul de iubire dintre Boureanu si fiica lui pare sa se fi rupt iremediabil. In timp ce ea nu vrea sa mai auda de tatal sau, parintele hulit petrece ca la sfarsitul lumii in lipsa copilei. Iar recent, fostul politician a reusit sa faca senzatie intr-un exclusivist local bucurestean. La doar cateva zile dupa ce a pierdut custodia temporara a fiicei lui, Ioana, Cristian Boureanu s-a distrat cum rar a fost vazut in ultima perioada. Recent, fostul politician, impreuna cu iubita lui, Laura, au iesit sa manance intr-unul dintre cele mai sofisticale localuri din Bucuresti. Si, pentru ca atmosfera s-a incins si muzica a inceput sa rasune tot mai tare in boxe, cei doi si-au prelungit "ieseala" si au ciocnit cateva pahare pentru chef. Si chef au tot avut. La un moment dat, imbiat de ritmurile grecesti, Boureanu a incins un sirtaki cum nu s-a mai pomenit in localul cu pricina si pe masura ce noaptea se instala, pofta de viata ii crestea, anunta Libertatea.

Ce-i mai prieste divortul fostului sot al Elenei Basescu! Fost sot, fost ginere de presedinte, fost familist preocupat de copii. In prezent, un burlac care are oricand liber la distractii cu baietii. Bogdan Ionescu, barbatul care a fost casatorit pana in urma cu o luna cu Elena Basescu, se bucura din plin de statutul de burlac. Nu mai plimba copiii, cum o facea asta-vara, ci plimba paharele de vin rosu! Syda, asa cum este cunoscut fostul sot al Elenei Basescu, a fost surprins, in urma cu cateva seri, de fotoreporterii Click! la o bauta cu baietii. Bogdan si gasca, formata din vreo zece persoane, s-au relaxat in buricul Bucurestiului, in zona Floreasca. Si cu ce te incalzesti mai bine cand e frig si e trecut de ora 22 daca nu cu niste vin rosu? Mai ciudat e faptul ca baieti n-au stat intr-un loc, la masa, sa savureze licoarea si sa-si poveasteasca ultimele aventuri. Ei au preferat sa faca "naveta" intre un restaurant si o vinarie din zona, de unde se "aprovizionau" cu vin rosu, intr-un pahar elegant, cu picior, scrie Click.

Andreea Raicu, deghizata efectiv! E cu totul alta persoana, cu ochelari si... Andreea Raicu, poate cea mai cunoscuta ex-prezentatoare TV de la noi, a mai demonstrat inca o data ca aparitiile cameleonice inca sunt un as pe care il are in maneca, la orice ora. Asta deoarece la cei 39 de ani ai sai, ea cauta mereu sa se reinventeze si sa fie in pas cu ultimele tendinte. Daca nu stiati asta despre Andreea Raicu pana acum, ei bine, ea este o persoana cat se poate de matinala. Asa se face ca noi am fotografiat-o cand isi incepuse ziua cu o plimbare in pas grabit, prin centrul Capitalei. Nu stim daca avea vreo intalnire "secreta" sau pur si simplu nu dorea sa fie recunoscuta, dar cu siguranta pe fosta femeie de televiziune ar fi putut trece cu lejeritate neobservata. Ceea ce se pare ca s-a si intamplat, pentru ca nici un trecator nu si-a dat seama ca se afla in prezenta ei. Probabil va intrebati ce "tehnica" de camuflaj a folosit Andreea Raicu. Una pe care multe vedete de la noi au mai folosit-o pana acum: o pereche de ochelari. Insa, ea pare cu totul si cu totul schimbata si nu mai seamana absolut deloc cu cea de dinainte, relateaza CanCan.

Dragos Bucurenci s-a autosupus torturii in Filipine. Dezbracat si greu incercat! Usor nu i-a fost in Filipine, chiar daca nu s-a pus in postura de supravietuitor. Dragos Bucurenci si-a testat rezistenta in pauzele de filmari si nu a avut mila deloc de propria-i persoana. Anduranta concurentilor de la "Supravietuitorul" a trezit in prezentatorul Dragos Bucurenci instincte barbatesti puternice. Pe principiul "ce, eu nu pot?", acesta a profitat de pauzele de filmari pentru a-si da teste din probele celor care lupta pentru marele premiu. Iar cea mai draconica a fost una de rezistenta fizica. Aceasta, ce-i drept, i-a cam pus probleme, dar a facut deliciul echipei de filmare care l-a putut admira la bustul gol, incordat pana la ultima fibra musculara, relateaza Libertatea.

Adriana Bahmuteanu, goala sub cearsaf! De cand a divortat de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu are timp sa se rasfete prin saloanele de infrumusetare. Prezentatoarea tv s-a fotografiat in timp ce era la un tratament corporal cu uleiuri esentiale. Acoperita doar de un cearsaf, bruneta a pozat senzual, spre deliciul admiratorilor sai. Manichiura, pedichiura, operatii estetice pe banda rulanta, masaj de relaxare si rasfat la coafor. Asa traieste Adriana Bahmuteanu (42 de ani) de cand nu mai formeaza un cuplu cu Silviu Prigoana. Pe vremea cand era sotia afaceristului, prezentatoarea se plangea ca nu mai are timp pentru nimic decat pentru procesele de la tribunal in care fostul sot o tara. Acum, vedeta tv traieste pe picior mare si a uitat de necezurile in amor. Bruneta straluceste dupa divort si le arata si fanilor sai cat se bine se simte in pielea ei. Indrazneata, de vand a slabit 20 de kilograme, Adriana Bahmuteanu a pozat acoperita doar de un cearsaf, anunta Click.