Maria Constantin, decolteu ametitor la nunta fiului lui Silviu Prigoana.Maria Constantin, decolteu ametitor la nunta fiului lui Silviu Prigoana. Artista a facut senzatie cu tinuta ei, la una dintre cele mai spectaculoase nuntidin showbiz. Sotia lui Marcel Toader a purtat o rochie lunga si decoltata, care a atras privirile tuturor. Maria Constantin, decolteu ametitor la nunta fiului lui Silviu Prigoana. Vedeta a venit singura la eveniment, desi sotul ei o insotea peste tot. Cu toate astea, fosta concurenta de la Ferma vedetelor a fost toata un zambet, iar de cand a slabit, blonda isi pune in valoare noua silueta cu tinute sexy. "La nunta anului , tinuta trebuie sa fie pe masura", a scris ea in dreptul fotografiei. Maria a postat pe contul de socializare, o imagine in care iti etaleaza mandra tinuta, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

"Bataie" intre Adrian Enache si Ovi, pentru o interpreta de muzica populara.O intalnire muzicala intre Paula Seling si Ovi, arbitrata de Adrian Enache s-a transformat, la prima editie a emisiunii "Duelul pianelor", intr-un duel intre Ovi si Adrian, pe frumusetea Vioricai Macovei. Aceasta, la poate provocarile celor doi, neputand raspunde decat: "sunt proaspat casatorita' sau "va invit pe amandoi la botez". Tot in aceasta editie apare si Flavius Teodosiu, care a venit special pentru filmare din Germania. "Duelul pianelor" este un proiect gandit de ceva timp de noi si care, in sfarsit, datorita unor imprejurari favorabile, a devenit acum realitate la TVR", declara Paula si Ovi. "Tinand cont de faptul ca noi ca si cuplu artistic am avut cele mai frumoase realizari in ultimii 6 ani alaturi de Televiziunea Romana", scrieClick.

Mihaela Radulescu, intr-o imagine de senzatie! Ea si cu Felix... Pe ce a pus mana diva.Mihaela Radulescu se bucura mereu de compania iubitului ei, dar nu numai asta...sau cel putin asa se intelege dintr-o imagine pe care a facut-o publica si care arata ca Raduleasca e interesata de mai multe aspecte atunci cand vine vorba de iubitul ei, Felix Baumgartner! Asa dupa cum se poate lesne observa, Mihaela Radulescu ii sopteste la ureche ceva numai de ea stiut, iar Felix zambeste ingaduitor...pentru ca Mihaela ii tine in mana....cardul, ceea ce inseamna ca iubitul ei nu are complexe cand vine vorba sa-i lase pe mana conturile bancare, la discretie! Felix Baumgartner si Mihaela Radulescu sunt impreuna de doi ani, fosta prezentatoare TV cuplandu-se cu el imediat dupa ce s-a despartit de Dani Otil. Vedeta este mama unui baiat, pe care il are dintr-o casatorie anterioara, potrivitCancan.

Imagine de colectie cu Andra si Dan Negru. Cum aratau in urma cu 16 ani.Imagine de colectie cu Andra si Dan Negru, realizata in urma cu 16 ani. Prezentatorul tv si artista erau tineri si aratau total diferit. Pe vremea aceea sotia lui Maruta era roscata si avea 14 ani. Imagine de colectie cu Andra si Dan Negru pe care nimeni nu a mai vazut-o pana acum. Fotografia a fost facuta publica chiar de realizatorul tv. Acesta a postat si un mesaj in dreptul pozei. "Toamna, acu' 16 ani. Daca timpul ar avea frunze, ce toamna...", a scris Dan Negru. Incepandu-si cariera muzicala de la varsta de 7 ani, Andra a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop in calitate de invitata, interpretand piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe langa muzica pop, aceasta canta alternativ si muzica populara, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de balada la varsta de 9 ani, ce avea loc la Targu Jiu. Dupa ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reusit sa obtina unul din primele trei locuri, insa a castigat o mentiune, noteazaLibertatea.

Elena Udrea si iubitul tinerel, aparitie senzationala la nunta lui Honorius Prigoana.De doua luni se vorbeste ca Elena Udrea ar avea un nou iubit. Unul mai tinerel, in persoana lui Adrian Alexandrov, un manechin de 31 de ani. Fostul ministru a negat informatia, dar dovezile sunt mai graitoare decat orice cuvant. Ea are 42 de ani, este o femeie frumoasa, puternica, moderna si mondena, el are 31 de ani si a lucrat ca manechin de la varsta de 18 ani, colaborand cu marci de renume din lumea modei. In prezent, frumosul brunet lipovean lucreaza ca broker imobiliar in zona de nord, considerata zona de lux a Capitalei, are o vila in Paradisul Verde din Corbeanca, langa Bucuresti, si conduce o masina de lux. Nunta lui Honorius Prigoana, fiul cel mare al milionarului Silviu Prigoana, a fost ocazia perfecta pentru ca fostul ministru sa se afiseze la bratul iubitului ei. Udrea a schimbat rochia de un roz satinat purtata la biserica cu una mai sexy, lunga, argintie, cu un decolteu generos. Cei doi au fost expansivi si zambitori pe toata durata petrecrii si nu au refuzat pozele impreuna cu ceilalti invitati, printre care si Roxana Ciuhulescu, imbracata intr-o rochie lunga, eleganta, cu insertii dantelate, spuneClick.