Laurette a ramas in sanii goi in fata a zeci de fotografi! S-a tunat si ne-a aratat. Sunt doar cateva saptamani de cand Laurette si-a micsorat sanii, apeland din nou la serviciile unui estetician. Cu un bust nou nout, mulatra nu putea rata ocazia de a fi vedeta unei prezentari de moda, in cadrul careia a purtat o rochie de mireasa, carea tradat-o fix in momentul in care toate obiectivele aparatelor de fotografiat erau indreptate catre ea. Nu a fost nici cea mai pudica si nici cea mai dezinvolta dintre vedetele noastre, dar, cu toate acestea, si-a dezgolit bustul proaspat trecut prin cabinetul esteticianului taman cand se astepta mai putin, potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Alex Velea il cheama pe sotul Antoniei la tribunal.In sfarsit, s-a hotarat! La aproape doi ani de la nasterea micutului Dominic, Alex Velea vrea sa-i fie tata si in acte. Artistul a deschis proces si ii cheama la tribunal atat pe iubita sa, Antonia, cat si pe italianul care inca ii este sot acesteia, Vincenzo Castellano. Alex Velea (32 de ani) este un artist si un barbat implinit. Cariera ii merge ca pe roate si si-a gasit fericirea alaturi de frumoasa cantareata Antonia Castellano (27 de ani), care i-a daruit in urma cu aproape doi ani un fiu, pe Dominic, iar luna viitoare il va aduce pe lume si pe cel de-al doilea copil al lor, tot un baiat, relateazaClick.

Cum s-a transformat donjuanul din telenovele. Si-a lasat barba de calugar si... Dan Bordeianu rupea inimile femeilor la inceputul anilor 2000, fiind unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania! Anii au trecut si odata cu ei s-a stins si ravna doamnelor si domnisoarelor pentru celebrul actor, care a ajuns greu de recunoscut. La 41 de ani, idolul de altadata femeilor si-a lasat barba de calugar si-si duce viata departe de ochii curiosilor. Dan Bordeianu a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, insa acum a dat uitarii trecutul si-si duce zilele in liniste, departe de ochii curiosilor, noteazaCancan.

Adelina Pestritu si Speak s-au despartit incercand sa se impace! Terapia de cuplu le-a pus capac. De cativa ani, Adelina Pestritu merge cu regularitate la un psiholog care o ajuta sa faca fata stresului si problemelor cotidiene. Cu speranta ca specialistul o va ajuta in cazul problemelor amoroase bruneta l-a luat si pe Speak la specialist, dar cu rezultate negative. Dat fiind faptul ca in cazul ei psihoterapia a functionat in momentele de cumpana, Adelina Pestritu a sperat ca va avea acelasi rezultat si cu iubitul ei, Speak. Asa ca, incercand sa duca relatia pe un drum bun, bruneta i-a cerut iubitului ei sa mearga la un psiholog, scrieLibertatea.

Alex Velea il cheama pe sotul Antoniei la tribunal.In sfarsit, s-a hotarat! La aproape doi ani de la nasterea micutului Dominic, Alex Velea vrea sa-i fie tata si in acte. Artistul a deschis proces si ii cheama la tribunal atat pe iubita sa, Antonia, cat si pe italianul care inca ii este sot acesteia, Vincenzo Castellano. Alex Velea (32 de ani) este un artist si un barbat implinit. Cariera ii merge ca pe roate si si-a gasit fericirea alaturi de frumoasa cantareata Antonia Castellano (27 de ani), care i-a daruit in urma cu aproape doi ani un fiu, pe Dominic, iar luna viitoare il va aduce pe lume si pe cel de-al doilea copil al lor, tot un baiat, arataClick.