N-aveti sani ca Raduleasca sa purtati rochia asta. Au bani ca sa-si cumpere orice rochie poftesc, dar le mai trebuie si corp ca sa o poarte. Daca ar vedea-o pe Mihaela Radulescu, divele de peste hotare si-ar baga unghia in gat. Rochia verde, cu decupaje sexy, creata de Stella McCartney, pare facuta special pentru trupul senzual al divei de la Monaco. S-ar fi gandit vreodata Stella McCartney (45 de ani), fiica celebrului solist de la Beatles, Paul McCartney, ca hainele create de ea vor fi atat de comentate in presa din Romania? "Vinovata" de acest lucru este Mihaela Radulescu (47 de ani), o mare admiratoare a creatoarei de moda din Marea Britanie, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lora a incins atmosfera pe Facebook. A aparut asa cum doar iubitul ei o vede. Lora a incins atmosfera pe Facebook, dupa ce a aparut in fata publicului, intr-o ipostaza extrem de sexy. Reactia prietenilor virtuali a fost pe masura. Lora a incins atmosfera pe Facebook. Acoperita doar cu un prosop, interpreta a facut senzatie in randul admiratorilor. Vedeta s-a pozat dezbracata. Cantareata a postat fotografia pe Facebook. "Sa aveti un inceput de saptamana minunat", le-a transmis Lora fanilor, relateazaLibertatea.

Cand s-a stricat "roata" in casnicia lui Mihai Albu. Mihai Albu a povestit cand s-a produs ruptura de sotia lui, Iulia, iar totul are legatuta cu...gaina! Albu se judeca acum cu fosta lui partenera de viata, dar si-a revenit si dupa problemele de sanatate! Designerul de pantofi Mihai Albu a lamurit si misterul fotografiilor de dupa implantul de par, in care arata foarte rau, ca si cum ceva groaznic i s-a intimplat. Fanii au fost ingrijorati dupa ce fotografia a aparut pe retelele de socializare, informeazaCancan.

O vedeta de la noi spune ca s-a vindecat de o boala incurabila.Anual, numarul bolnavilor de psoriazis afecteaza din ce in ce mai muti romani. Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca la nivel global, aceasta boala ereditara afecteaza 3% din populatie, dar numarul este mult mai mare daca se iau in condierare si cazurile nedeclarate sau nediagnosticate din tarile sarace. Si cum bolile nu fac diferente intre oameni, si o vedeta de la noi lupta cu psoriazisul: Cosmina Pasarin. Din fericire, spune ea, "desi aceasta boala e incurabila, eu m-am vindecat", a declarat ea in matinalul de la Antena Stars, citata deEVZ Monden.

Ce transformare radicala pentru un actor roman! Ieri sex simbol, azi rotofei. "E usor sa dai cateva kilograme jos, mai ales daca esti sportiv, asa, ca mine", ne povestea Augustin Viziru, cel care anul trecut s-a ranit grav la mana in finala de la "Ferma Vedetelor". Dupa concurs, actorul a inceput sa se ingrase tot mai tare si sa ia proportii, insa a motivat ca a facut acest lucru pentru a juca intr-un nou film regizat de Iura Luncasu, o comedie cu multe vedete care va avea premiera pe marile ecrane abia anul viitor. Obisnuit cu roluri de barbat sexy in telenovele ("Lacrimi de iubire", "Regina", "Iubire si onoare"), actorul e acum de nerecunoscut in comedia "Ghinionistul" care va urma sa apara anul viitor, pe marile ecrane, noteazaClick.