J. Lo nu-l vrea inapoi pe fostul sot.Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust. Jennifer Lopez a anuntat ca nu are de gand sa se intoarca la fostul sot, impreuna cu care are doi copii, de 8 ani. Mai mult decat atat. Bomba sexy a tinut sa precizeze ca nu din cauza ei a divortat Marc Anthony de Shannon de Lima. Vestea divortului a cazut ca o bomba, exact a doua zi dupa gala premiilor Grammy Latino, cand Marc Anthony (48 de ani) si Jennifer Lopez (47 de ani) s-au sarutat pe scena, scrieClick.

Ce si-a tatuat Adriana Bahmuteanu.Adriana Bahmuteanu s-a tatuat pe mana si le-a aratat si fanilor rezultatul, dupa ce a postat o imagine pe contul de socializare. Nu este vorba despre un tatuaj permanent, ci despre unul temporar, cu henna. Adriana Bahmuteanu s-a tatuat pe mana, iar desenul a fost foarte apreciat in randul fanilor, care au comentat imediat. Multi dintre ei, au crezut ca tatuajul este permanent. "Cel mai frumos tatuaj Henna!" a scris Adriana in dreptul imaginii, potrivitLibertatea.

Ce suma a castigat Nikita la Loto, in Spania.Sarbatorile de Iarna par sa fi venit mai repede pentru Nikita, dupa ce aceasta a primit un cadou neasteptat, in clipa in care si-a incercat norocul la Loto. Mihaela Nicoleta Ispas locuieste acum in Spania, alaturi de alesul inimii sale, dar si de cele doua fetite ale sale. Recent, aceasta si-a incercat norocul la Loto, iar fara sa se astepte la acest lucru, a si castigat! "Am jucat la Paga Extra, iar dupa ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am castigat, informeazaCancan.

Anamaria Prodan da de pamant cu Ioana Boureanu. Anamaria Prodan da de pamant cu Ioana Boureanu. In urma conflictului provocat de Cristian Boureranu si de fiica sa Ioana, de 15 ani, sotia lui Laurentiu Reghecampf a marturisit ca ea nu le-ar permite fiicelor sale sa se comporte asa. Vedeta sustine ca ea ar fi mult mai severa. Potrivit cancan.ro, Anamaria Prodan a declarat ca ea nu le-ar permite fiicelor sale sa aibe asemenea conduita fata de ei, deoarece este o mama dura, relateazaEVZ Monden.