In ultimul timp, Nicoleta Luciu are parte de tot mai multe peripetii cu admiratorii sai. Vedeta, insotita de catre cele doua dansatoare din trupa, sustin, asa cum ne-a obisnuit show-uri provocatoare care nu raman niciodata fara urmari.

La unul dintre concerte, fetele au invitat la dans un domn mai in varsta sa le fie partener la un moment artistic. Dupa ce i-au sucit acestuia mintile, dansand mai mult decat provocator in jurul sau, omul a scos un manunchi de chei, pe care a dorit sa i le ofere Nicoletei. Ea l-a refuzat si a glumit cu publicul, spunand:

„Uitati, asa se fac afacerile imobiliare. Ia uitati-va ce de chei”. Spectatorul nu a vrut insa sa se lase cu una cu doua. Daca cu Nicoleta nu a mers, el a „atentat” si la cele doua dansatoare. Din nefericire pentru el, s-a lovit iarasi de refuzuri. In cele din urma, si-a pus pofta in cui si s-a multumit cu autografe. Un alt incident a avut loc la Sibiu.

Acolo, Nicoleta Luciu, insotita de doua dansatoare, au sustinut un concert, momentul fiind savurat la maximum. Dupa ce, publicul a aplaudat intens, la nici 10 minute de la inceperea recitalului, Nicoleta a avut parte si de un moment de striptease masculin, pe care l-a provocat chiar ea.

La indemnul cantaretei, mai multi barbati, „incinsi” de prezenta vedetei, au inceput sa isi arunce hainele, ramanand la bustul gol. Luciu a aplaudat indrazneala barbatilor si a cantat cateva piese chiar din mijlocul multimii. Show-ul insa nu s-a oprit aici, caci Luciu a avut nevoie de bodyguard pentru a parasi locul cu pricina.

Atac