Gestul extrem al Deliei la concertul de la Sala Palatului. In ultimii ani, Delia doreste sa fie cat mai surprinzatoare la concerte. Pe 4 martie, in cadrul spectacolului "PsiheDelia", artista si-a fortat limitele si aproape ca si-a riscat viata pentru a realiza un moment palpitant. Spre sfarsitul concertului, Delia a dat serioae emotii spectatorilor. A vrut sa le arate tuturor ca nu este doar i simpla cantareata si cu siguranta a reusit. Ea a fost urcata la cativa metri deasupra scenei in timp ce canta piesa "Da, mama (sunt beata)", si cand nimeni nu se astepta, a parut ca a plonjat in gol de la acea inaltime. Imediat cand a parut ca se arunca, niste lumini orbitoare au acoperit momentul, dand si mai multe emotii fanilor care au tipat, dar de aceasta data speriati, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nicki Minaj, cu un san pe afara, la un eveniment de moda la Paris. Nicki Minaj stie mereu cum sa iasa in evidenta, daca nu face scandal, apeleaza la trucuri vestimentare. Artista a atras toate privirile la un eveniment de moda la Paris, Franta, unde si-a facut aparitia intr-un sacou extrem de decoltat, lasandu-si un san intentionat complet pe afara. Celebra cantareata a avut o aparitie de-a dreptul socanta la Saptamana Modei de la Paris, ducand extravaganta la un al nivel. In timpul prezentarii colectiei Haider Ackermann de toamna/iarna, ea aparut in public, imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti de piele si un sacou negru, cambrat, extrem de decoltat, lasandu-si intentionat sanul stang pe afara, relateaza Libertatea.

Mihai Bendeac a facut dezvaluiri din viata intima. Mihai Bendeac nu a avut prea mult noroc in dragoste pana acum, desi a cunoscut diverse femei, se pare ca nici una nu a reusit sa-I ajunga la inima. In schimb artistul se poate lauda cu un numar impresionant de domnisoare care au trecut prin patul lui. Intr-un moment din culise de la "IUmor", Mihai Bendeac a povestit despre o aventura sexuala nereusita. Cheloo a intervenit si a vorbit despre viata intima a actorului: "Bendeac le stie pe toate, caci el s-a culcat cu cel putin 50.000 de femei in aceasta viata". Atunci, comediantul a tinut sa intervina: "Nu, nu. 250". Mihai Bendeac a reusit sa lase din nou pe toata lumea cu gura cascata. Actorul a facut o serie de marturisiri cutremuratoare despre perioada in care a trecut printr-o depresie crunta, gandindu-se foarte serios inclusiv la sinucidere, scrie Cancan.

Madalina Ghenea, infuriata de un mesaj acid: "Nu iti e rusine?". Vestea ca Madalina Ghenea este insarcinata si ca va naste in luna aprilie o fetita i-a inundat contul de socializare vedetei. Printre mesajele de felicitare, vedeta a gasit si comentarii mai putin prietenoase care au facut-o sa reactioneze si sa le atraga atentia asa-zisilor fani ai sai ca sar calul dandu-si cu parerea despre viata ei sentimentala. Madalina Ghenea si matei Stratan vor deveni curand parinti si sunt in culmea fericirii. Vedeta a povestit despre sarcina ei in doua publicatii, una din Romania si cea de-a doua din Italia, tara care a adoptat-o pe frumoasa actrita. La scurt timp dupa ce s-a aflat aceasta veste bomba, conturile de socializare ale vedetei au fost luate cu asalt de cei care au vrut sa o felicite pentru sarcina si sa-i ureze sanatate, dar printre ei s-au strecurat si persoane care au lasat comentarii rautacioase, anunta Click.

Mihaela Radulescu, imagine incendiara: s-a pozat fara sutien. Mihaela Radulescu s-a pozat fara sutien si a publicat imaginea pe contul ei de Facebook. Reactiile au inceput sa curga imediat dupa postare. "Ma stiti deja - imi asum tot ce fac si, mai ales, cine sunt cu adevarat. Sufar de drag de libertate, de o excesiva pofta de viata si de reusita in tot ce fac. Stiu, de-aia va sunt nesuferita unora. Da' am cam invatat toti de pe-aici ca atunci cand te acapareaza grija altuia, esti mai putin fericit, mai putin atent la tine, la nevoile tale... Traiti-va viata cum vreti voi, nu va dau sfaturi. Doar zic - e mai misto sa traiesti in bucurie, relaxare si concentrare pe ce te face sa stralucesti. Duminica frumoasa!", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook, citata de Cancan.