Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, care l-a acuzat in repetate randuri ca s-a folosit de fata lor, in varsta de 17 ani, in razboiul purtat impotriva ei, a avut nevoie de sprijinul politiei intr-o confruntare cu fiica ei, Nidia Moculescu.

Mariana Moculescu este proprietara a doua camere din apartamentul de pe Brezoianu in care locuiesc cu chirie Horia Moculescu si fiica celor doi.

Acum mai bine de o saptamana, pe 5 ianuarie, in apartament s-a incins o petrecere de pomina, la care au luat parte Nidia Moculescu si doi prieteni, Mihaela (Miky) si un baiat, Adi. Pe langa ei dadea cu aspiratorul si Titina, servitoarea compozitorului care lipsea de acasa.

"Era in jur de 14.30, tatal meu, bolnav, se odihnea in camera cealalta, televizorul era dat la maximum, iar cei doi tineri, invitati ai Nidiei, se fugareau prin casa injurandu-se. Telefoanele mobile sunau numai in ritm de manele, ce sa mai, era un zgomot infernal", ne-a povestit Mariana Moculescu.

Petrecere cu vanatai

Pentru ca aceasta i-a rugat sa faca liniste, fiica ei si cei doi invitati ai acesteia au imbrancit-o si au bruscat-o, adresandu-i cuvinte jignitoare, apoi, realizand ca au intrecut masura, Nidia si-a calmat prietenii.

Cancan