Probleme in paradis? Madalina Ghenea a facut marea dezvaluire. Madalina Ghenea si Matei Stratan traiesc de ceva vreme o poveste frumoasa de dragoste. Rodul iubirii lor este fetita lor, insa acum se pare ca situatia nu este tocmai roz. Fotomodelul a anuntat ca nu se simte foarte bine. Toti au fost alarmati cand au vazut in special mesajul sau. "Pierduta!" a scris Madalina Ghenea in dreptul postarii, informeaza Spynews.ro.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiica lui Michael Jackson s-a pozat in sanii goi, ca sa-si etaleze noul tatuaj. Paris Jackson, o noua aparitie indrazneata pe Instagram. Fiica lui Michael Jackson si-a tras un tatuaj nou si a vrut sa-l arate si fanilor de pe Instagram. Tanara de 19 ani adora tatuajele si multe dintre cele pe care si le-a facut sunt un omagiu adus tatalui ei. Blondina si-a facut un tatuaj cu o semnificatie spirituala si o postat o fotografie inedita pe contul ei de Instagram, unde are peste doua milioane de fani, potrivit Click.

Un nou divort in lumea mondena! Sotia insarcinata a plecat de acasa, dupa ce a iesit la iveala amantlacul. Un cuplu cunoscut se desparte! Decizia ii apartine sotiei care e gravida pentru a patra oara, dupa ce a aflat ca sotul ei o inseala. Celebrul fotbalist a fost arestat vinerea trecuta, dupa ce a fost prins beat la volan. El nu era singur in masina, ci impreuna cu o tanara. Potrivit presei de peste hotare sotia lui Wayne Rooney si-a luat cei trei copii si a parasit caminul conjugal, potrivit Spynews.ro.

Ce se schimba in succesiunea la tron dupa nasterea celui de-al treilea copil al lui Kate? Palatul Buckingham este din nou in sarbatoare, avand in vedere ca este pe drum un nou vlastar regal, iar acesta este asteptat tot in caminul Ducilor de Cambridge. Al treila copil al lui William si-al lui Kate Middleton, care se zvoneste ca va veni pe lume in aprilie 2018, schimba, evident, lucrurile in succesiunea la casa regala, iar prima victima este, asa cum era de asteptat, unchiul lor, Printul Harry, spune Click.

Andreea Esca, in doliu. "Dumnezeu sa o odihneasca in pace". Andreea Esca, in doliu, dupa ce profesoara ei de limba engleza s-a stins din viata. Stirista de la Pro tv si femeia care i-a fost alaturi inca de la varsta de 9 ani, erau apropaite, motiv pentru care vedeta sufera mult. Andreea Esca a postat un mesaj pe contul de socializare, in care isi exprima regretul pentru disparitia Tatianei, profesoara care a indrumat-o si i-a fost alaturi, conform Libertatea.

Andreea Marin iubeste din nou! Carmen Harra a prevazut totul: "E o relatie de durata". Andreea Marin se pare ca este din nou fericita si iubeste. In viata "Zanei suprizelor" ar exista un barbat, iar Carmen Harra a prevazut totul. Carmen Harra a fost in aceasta seara in platoul de la "Agentia VIP", unde a spus ca prevede ca aceasta relatie a Andreei Marin este una de durata. Noul iubit al Andreei Marin nu este roman, iar vedeta chiar s-ar putea casatori cu el. "Apare cineva in viata ei si o sa se recasatoreasca. Eu am anticipat ca in viata ei apare cineva", informeaza Spynews.ro.