Delia Matache este convinsa ca poate intra in competitie chiar si cu Jennifer Lopez. Mai mult, artista spune ca Matteo, prietenul ei, considera ca posteriorul sau este mai “apetisant” decat al celebrei cantarete.

Spre deosebire de alte vedete autohtone, care se bat pentru un loc cat mai sus in topul celui mai proeminent bust, Delia Matache se vede in fruntea unui alt clasament. Artista spune ca detine unul dintre cele mai frumoase funduri si ca poate intra in competitie chiar si cu Jennifer Lopez:

“Cel mai bombat fund tot il am, daca nu chiar pe cel mai frumos. Matteo, iubitul meu, imi zice chiar ca posteriorul meu e mai frumos decat al lui Jennifer Lopez. Si, sincera sa fiu, multe dintre vedetele pe care le vedem la televizor perfecte, in realitate arata cu totul altfel”.

Delia a recunoscut ca a facut o singura operatie estetica, cea de implant cu silicon: “Daca as fi avut nevoie, as fi facut si altele, de ce nu?”. Ea a adaugat ca nu se considera o femeie “sexoasa”: “Sunt doar o fata care nu arata rau. Atat”. Cantareata nu s-a gandit sa-si asigure o anumita parte a corpului, cum fac multe dintre vedete. “Vocea mea este cel mai bun lucru pe care-l am. De ea am cea mai mare grija. Fac pauza vocala si ma tratez cu diferite spray-uri sau inhalez diverse substante pe care mi le recomanda medicii”.

Ziarul