Cum a fost abuzat Florin Călinescu în tinerețe de cineva mai în vârstă.Florin Călinescu a povestit cu lejeritate despre una dintre cele mai memorabile amintiri din tinerețea lui. Avea 15 ani, dar o studentă de la medicină avea o adevărată pasiune pentru el. Actorul a povestit cum îi propunea pe vremea aceea să întrețină relații intime cu ea și în ce intervale de timp se întâmplau aceste lucruri. „Aveam 15 ani și o vecină, studentă la medicină, de 22 de ani a abuzat de mine de îmi tremura la începutul anului școlar ghiozdanul. Venea la școală în pauză și mă întreba: Ce ai acum? Matematică? Bine, hai” Stăteam vizavi de școală”, a povestit Florin Călinescu, citat deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Lis își vinde până și lenjeria. E datoare vândută la stat.Pe Oana Lis a năpădit-o atât de tare foamea încât a ajuns să vândă până și lenjeria intima a fostului primar. Năpădit de boli, veniturile domnului Lis se duc mai mult pe medicamente iar Oanei nu-i mai ajung banii nici pentru un mic la colțul străzii. Acum riscă să fie executați silit întrucât au datorii la ANAF de aproape zece mii de lei. Ca să iasă din foame, Oana a scos la vânzare și cadouri primite de la Corneliu Vadim Tudor sau Codrin Ștefănescu. Soția lui Lis e atât de disperată încât, susține ea, dacă arăta mai bine, ar fi făcut și amor contra cost! Situația soților Lis s-a transformat în doar câțiva ani, dintr-una roz în nuanțe de un negru intens. Problemele cu banii i-au adus în pragul sărăciei iar Oana se bucură până și la măruntul din pușculiță. Susține că ar vrea să se angajeze, să fie corporatistă… momentan, însă, nu se poate bucura decât de propria corpolență rubensiană care urlă la propriu de foame, scrieCancan.

Tudor Chirilă nu vrea neam să audă de nuntă.Tudor Chirilă, care a dezvăluit că are o soră vitregă, explica, pe blogul său, care este motivul pentru care nu se însoară: detestă nunțile. "Nu-mi plac nunţile. Nu mi-au plăcut niciodată. Poate şi pentru faptul că la mine în familie nu s-a pus accentul pe partea festivă a acestui eveniment. Părinţii mei s-au căsătorit la Mangalia şi au petrecut la un restaurant cu un grup de patru, cinci prieteni. Întotdeauna mi s-a părut că din momentul în care au luat hotărârea să facă nunta, mirii sunt supuşi unui calendar plictisitor de mici pasi imposibil de ocolit", scrie Chirilă, citat deLibertatea.

Iulia Albu a lăudat-o pe Elena Băsescu: «O imagine superbă de familie».Elena Băsescu a apărut cu cei doi pe coperta unei reviste, iar ceea ce a ieșit a fost atât de frumos încât și Iulia Albu a fost nevoită să recunoacă asta. Mai mult de atât, fashion editorul i-a adresat multe cuvinte apreciative. Iulia Albu a văzut imaginea în care fiica fostului Președinte al României, gravidă, își ține în brațe cei doi copii și a declarat că fotografia este superbă. Ea a felicitat-o pe Elena pentru acest instantaneu de familie, chiar dacă nu apare niciun bărbat sau tatăl copilului nenăscut în cadru. O imagine superbă de familie pentru că, da, o femeie poate fi suficient de puternică pentru a-și lua propriile decizii. Felicitări, Elena!”, a scris Iulia Albu pe blogul personal, conformClick.

Cum arată Dana Săvuică aproape goală la 49 de ani.Unul din cele mai cunoscute modele din România, activă încă de pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu, este Dana Săvuică. Vedeta pare că nu s-a schimbat deloc în ultimii ani, chiar dacă a ajuns la impresionanta vârstă de 49 de ani. Ex top modelul a pozat în costum de baie pentru fani, cu o ținută sexy, dar un singur detaliu a ridicat semne de întrebare… La cei 49 de ani ai săi, Dana Săvuică arată extrem de bine, iar asta e un lucru cert. Nimic nu este însă perfect iar Dana știe acest lucru, astfel că a apelat la serviciile unei clinici de profil pentru tratamente corporale. Dana Săvuică s-a lăsat fotografiată și a publicat imaginile pe rețelele de socializare iar curând a ieșit la iveală și motivul pentru care a recurs la operațiunea de înfrumusețare, noteazăCancan.