Antonia şi fiica sa şi-au făcut tatuaje la fel. Ce desene au ales artista și Maya Antonia şi fiica sa şi-au făcut tatuaje la fel. Aflată în Italia, artista și Maya se distrează cât e ziua de lungă. Vedeta își implică fetița în diferite activități ce o fac fericită și profită din plin de timpul petrecut împreună. ”Tatuaje temporare” , a scris Antonia pe contul de socializare, în dreptul fotografiei în care le arată fanilor cum se distrează cu Maya. Zilele acestea, Antonia a mers în Italia pentru a petrece câteva zile cu fetița ei. De data asta, Alex Velea a însoțit-o, iar cei trei profită din plin de timpul petrecut împreună. Maya locuiește încă în Italia, împreună cu tatăl ei, Vincenzo Castellano, relatează Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Rareş Bogdan: cum a reacţionat poliţia în cazul atacului asupra fiului şi soţiei realizatorului TV Poliţiştii din Ilfov s-au autosesizat miercuri în acest caz după ce jurnalistul Rareş Bogdan a scris pe pagina sa de socializare că soţia şi fiul său ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină, conform Agerpres. Poliţiştii din Ilfov au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt, după ce soţia şi fiul jurnalistului Rareş Bogdan ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, potrivit Realitatea.

Cum a cerut-o în căsătorie Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu: "Au fost tot felul de stângăcii" Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formează un cuplu încă de pe platourile de filmare de la «Pariu cu viața». Cei doi au mărturisit că urmează să devină soț și soție, însă cererea a fost puțin complicată pentru Vlad care, deși a pregătit o surpriză frumoasă pentru iubita lui, lucrurile nu au decurs conform planurilor. Vlad și Cristina au fost un cuplu chiar și în serialul care i-a făcut cunoscuți și în care și-au făcut debutul în lumea cinematografiei românești. După finalizarea filmărilor pentru serialul «Pariu cu viața», ei au format o trupă care se numea ONE. Cei doi au mai avut diverse proiecte tv la Happy Channel, iar de curând au primit roluri importante în serialul «Fructul oprit». Vlad Gherman a povestit totul despre momentul în care el a cerut-o de soție pe Cristina. A întâmpinat multe probleme, însă nu este supărat că nu a ieșit conform planurilor deoarece acum au mai multe amintiri din acel moment, precizează Click.

Reacţia lui Dragoş Pătraru după ce a fost dat afară de la TVR: Doamna Gradea acţionează după zicala «statul sunt eu». Îi asigur pe telespectatori că revenim pe TV Dragoş Pătraru a declarat pentru „Adevărul“ că decizia conducerii TVR de a scoate din grilă emisiunea „Starea Naţiei“ nu face decât să confirme toate dezvăluirile pe care le-a făcut în ultimele luni cu privire la neregulile din interiorul instituţiei. Realizatorul a precizat şi că telespectatorii nu trebuie să-şi facă griji, pentru că emisiunea va reveni pe micile ecrane în august. Conducerea Televiziunii Române a decis încheierea contractului cu echipa „Starea Naţiei“, invocând afirmaţiile făcute de realizatorul Dragoş Pătraru în spaţiul public, precum şi cele din cadrul emisiunii, potrivit unei notificări transmise jurnalistului şi făcută publică de Gigel Ştirbu, deputat PNL şi preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, scrie Adevarul.

Cătălin Moroșanu are o superstiţie incredibilă în ring. “ Sunt vampiri energetici” Cătălin Moroșanu are o superstiţie incredibilă în ring, despre care a vorbit în cadrul emisiunii "Acces Direct". Sportivul a povestit că atunci când se află în timpul competiţiei nu acceptă să vadă femei în preajma lui, pentru că simte că rămâne fără energie. “Nu au ce căuta femeile, sunt vampiri energetici. Când văd o femeie pe acolo nu suport, să fugă de acolo. Dacă eu văd o bunăciune şi eu trebuie să mă lupt cu ăla şi o văd pe aia îţi dai seama că eu numai la decolteul ei mă gândesc”, a spus Cătălin Moroşanu la “Acces Direct”. Zilele trecute, invitat în cadrul emisiunii ” Agenția Vip”, Cătălin Moroşanu a mărturisit când vrea să se retragă, dar şi ce planuri are, informează Libertatea.