Ce tradiție au încălcat Kate Middleton și Prințul William în noaptea nunții. Chiar dacă viața într-o familie regală vine la pachet cu o mulțime de reguli și tradiții, acestea nu sunt întotdeauna respectate cu strictețe. O dovedesc deseori Ducii de Sussex, dar și cuplu Kate Middleton – Prințul William, care au încălcat o tradiție importantă chiar în noaptea nunții. Potrivit tradiției regale, cuplul proaspăt căsătorit trebuie să plece imediat în luna de miere. Chiar și așa, Ducii de Cambridge au amânat călătoria și aparent au petrecut noaptea nunții la Palatul Buckingham, potrivit Unica.

vedeteFoto: Hotnews

Anamaria Prodan s-a pozat în așternuturi. „După o partidă de amor”. Într-o recentă imagine, Anamaria Prodan apare în pat, fără sutien. Ipostaza în care aceasta s-a fotografiat a stârnit imediat un val de reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. „După o partidă de amor”, „Fiță să adormi fardată…”, „Ce bine îți vine și cu părul prins în coc”, „Parcă e un bărbat machiat”, i-au spus unii dintre prietenii virtuali, potrivitLibertatea.

Leonardo DiCaprio, în vacanță cu iubita tinerică și cu soacra. Care-i mai sexy? Actorul american Leonardo DiCaprio și-a făcut apariția duminică, însoțit de Camilla Morrone, iubita lui, și mama acesteia, Lucila Sola. Actorul a apărut îmbrăcat comod, în pantaloni scurți gri și un hanorac cu glugă în aceeași nuanță, cu o șapcă neagră pe cap, menită, probabil, să-l protejeze de obiectivele îndrăznețe ale fotografilor. Punctul de atracție l-au constituit însă cele două femei care l-au însoțit pe DiCaprio, potrivitClick.

Ce sexy e fiica Madonnei. Are 21 de ani şi-i seamănă perfect mamei sale. Lourdes a bifat, până la 21 de ani, nenumărate reuşite artistice, şi nu numai. La numai şase ani, Lourdes şi-a ajutat mama să scrie o serie de cărţi, denumită ”The English Roses”. În adolescenţă, latura ei creativă s-a dezvoltat şi mai mult şi a manifestat interes în lumea modei, făcându-le costume scenice dansatorilor mamei ei. Ba mai mult, a acţionat şi ca solistă pentru mama sa, potrivitAdevarul.

Boureanu, ai grijă să nu-ţi fure careva iubita! Apariţia cuplului Laura Dincă - Cristi Boureanu pe Litoral, a fost demnă de podiumurile de modă. Înalţi, supli, frumoşi şi bine asortaţi, cei doi arată ca doi manechini. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi porumbei weekendul trecut, în Mamaia. Au lăsat vacarmul din Bucureşti pentru a se relaxa puţin la soare. Din cauza interdicţiei pe care o are după scandalul cu Poliţia Rutieră, fostul politician nu-şi mai poate petrece vacanţele în destinaţii exotice, aşa că litoralul românesc este cea mai bună soluţie până scapă de controlul judiciar, potrivitClick.