Faimosul milionar Philipp Plein a trimis avion privat în România după Bianca Drăgușanu! După Mădălina Ghenea, Andreea Sasu și Loredana Chivu, acum, Philipp Plein a făcut o obsesie pentru ”blonda supremă” a showbiz-ului românesc. Faimosul designer vrea cu orice preț să ajungă la inima Biancăi Drăgușanu. ”Philipp Plein i-a făcut o supriză de zile mari. A trimis avionul în București pentru a o lua la Nisa. I-a dat mesaj și i-a spus că aeronava o așteaptă pe aeroport.”, ne-a mărturisit prietena Biancăi, potrivit Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Simona Gherghe va avea un partener de prezentare la “Acces Direct”. “Vă dau doar un indiciu“. „Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forţe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spun cine:) Îmi doream de mult un partener de prezentare şi iată că, acum, împărtăşesc cu voi această veste. O să-i aflaţi numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care ştiu că vă place tare, cât şi mie, şi sunt convinsă că noua formulă o să vă surprindă şi-o să vă încante :) Abia aştept să începem! Revenim cu detalii, aşa că rămâneţi cu noi!”, a spus Simona Gherghe, potrivit Libertatea.

Dan Diaconescu, executat silit! Fostul patron OTV a ajuns în faţa judecătorilor. Dan Diaconescu are din nou probleme cu legea. Fostul boss de la OTV a primit o lovitură din partea judecătorilor, care au dispus executarea sa silită. Omul de afaceri a fost dat în judecată de două instituţii bancare din România, care susţin că acesta a luat credite pe care nu le-a mai returnat. În unul dintre contracte, Dan Diaconescu (50 de ani) girase cu propria casă, aşa că, dacă nu va înapoia banii datoraţi, este posibil ca executorii să solicite chiar şi scoaterea la licitaţiei a imobilului, potrivit Click.

Celebra amantă a fotbaliștilor lui Gigi Becali, party pe iaht la St. Tropez cu o brigadă de miliardari! Ada Hululei, tânăra care a făcut iureș la FCSB la începutul lunii noiembrie a anului trecut a trecut la ”nivelul următor”. Focoasa brunetă s-a calificat cu succes în ”Liga Campionilor”. Recent, Ada a petrecut pe un iaht la St. Tropez cu o brigadă de miliardari. La fel ca-n basmele populare, petrecerea organizată de câțiva oameni de afaceri din Rusia și Dubai a ținut trei zile și trei nopți și s-a ținut pe o ambarcațiune de lux în St. Tropez, potrivit Cancan.

Mihai Petre, "Juratul cel rău", se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu. Întoarcere în juriul Românii au talent. "Juratul cel rău" își reia locul la Românii au talent, după opt ani de când "s-a așzat" prima dată pe banca juriului. Mihai Petre revine în show după plecarea Mihaelei Rădulescu, care a anunțat că a luat decizia de a părăsi show-ul "din motive personale". Oficialii Pro TV nu au comentat informația. La rândul lui, nici Mihai Petre nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

Rita Ora, fără sutien într-o rochie transparentă. S-a sărutat cu o bombă sexy la VMA 2018. Rita Ora știe cum să atragă toți ochii asupra ei, chiar și atunci când este înconjurată numai de vedete care mai de care mai sexy. Pentru ediția de anul acesta a VMA, solista a ales să lase multă piele la vedere. Cu toate că a avut o rochie lungă până-n pământ, blonda a mizat pe transparență pentru a scoate din anonimat ținuta. Ba mai mult, și-a lăsat chiloțeii minusculi la vedere și a renunțat la sutien, așa că fotoreporterii și-au îndreptat camerele spre Rita. Strălucirea vedetei a fost dată și de bijuteriile extrem de scumpe, diamante negre, cu care și-a împodobit gâtul și urechile, potrivit Click.