Antonia, însărcinată pentru a patra oară!?! “De data aceasta poate va fi fetiță”. Weekendul trecut, Antonia și Alex Velea au devenit nași pentru doi tineri, care au ales să își unească destinele. Sexy-nășica a schimbat două ținute, iar cea pe care a dezvăluit-o recent i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară. Mai mult, cântăreața și partenerul ei de viață au făcut publice două mesaje subliminale, după ce fanii au întrebat-o dacă este sau nu gravidă din nou. Deocamdată, nici Alex Velea și nici Antonia nu au răspuns mesajelor despre posibila sarcină venită din partea fanilor, potrivitCancan.

vedeteFoto: Colaj foto

Nicki Minaj, sex de trei ori pe noapte. Cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj (35 de ani) a dezvăluit că nu se satură să facă sex numai o dată pe noapte. În piesa “Barbie Tingz”, Nicki mai dezvăluie că apreciază foarte mult preludiul. Nu e interesată de îmbrăţişările de după partidele de amor. Vedeta a confirmat preferinţele în interviul pe care l-a acordat pentru „The Ellen DeGeneres Show” : “Dacă te vezi cu iubitul doar de două ori pe săptămână, e normal să nu te saturi decât cu 3 partide de sex pe noapte. Nu-mi place să pierd timpul”, a spus Minaj, potrivitClick.

Cum arăta Delia în adolescență: “În caz că se întreabă cineva cum arăt foarte slabă”. Delia a făcut publice imagini din adolescența sa, de dinainte să fie celebră și cunoscută în lumea mondenă, și mare ne-a fost mirarea să observăm cât de mult s-a schimbat. Frumoasă, îndrăzneață și fashion încă de pe atunci, Delia și-a surprins fanii cu fotografii de acum aproximativ 20 ani.Cu o ușoară ironie, Delia a comentat la fotografia sa: “În caz că se întreabă cineva cum arăt foarte slabă”, potrivitUnica.

Cântărețul britanic James Blunt are bonă din România! Aflat pentru a doua oară în România, James Blunt a susținut un recital de excepție pe scena Cerbului de Aur din Piața Sfatului, însă nu a avut timp prea mult la dispoziție, așa că nu a putut vizita Brașovul. Totuși, celebrul artist nu este deloc străin de frumusețile țării noastre, căci bona care locuiește în casa artistului din Londra este de origine română și cu siguranță îi povestește de fiecare dată despre cele mai frumoase obiective turistice de la noi! De câțiva ani, românca are grijă de fiul în vârstă de 2 ani al lui Blunt, potrivitLibertatea.

Momentul in care Printul Charles a facut-o pe Printesa Diana sa se simta ca ultimul om! Desi s-au despartit oficial in 1996 problemele au aparut mult mai devreme iar episodul nasterii lui Harry, cel de-al doi-lea fiu al lor, a fost cel care a distrus definitiv relatia dintre ei. Pe toata perioada cat a fost gravida, Diana i-a ascuns lui Charles sexul copilului pentru ca stia ca el isi dorea extrem de mult ca cel de-al doilea copil al lor sa fie o fetita. Pentru ca il aveau deja pe William, Charles a tot sperat pe toata durata sarcinii ca cel de-al doi-lea copil sa fie o fetita, potrivitCiao.