Povestea românului care face senzaţie la Hollywood. A obţinut un rol principal în „Creed 2“: „Nu ştiu dacă oricine e făcut psihic pentru treaba asta“. Actorul Florian Munteanu, născut şi crescut în Germania de părinţi români, a oferit un interviu pentru Antena Stars în care povesteşte despre drumul spre succes: cum a ajuns să atragă atenţia căutătorilor de talente de la Hollywood, cât de greu i-a fost, dar şi care a fost momentul de la filmările „Creed 2“ care l-a pus în dificultate. După ani de antrenamente, după ce a petrecut şase luni în Australia, după mai multe vizite în America, Florian Munteanu l-a cunoscut pe cel care avea să-l ajute să-şi îndeplinească visul, scrie Adevarul.

VedeteFoto: Colaj foto

Iulia Albu o atacă pe Cristina Spătar: «Face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie intimă ieftină». Cristinei Spătar i-a fost criticată o apariție din mediul online, și nu una publică, așa cum Iulia obișnuiește să procedeze. Deși fiecare persoană are dreptul să publice orice pe conturile personale de socializare, internetul fiind un spațiu liber, se pare că nimeni cu scapă de „lupa” prin care Iulia Albu privește adesea lumea mondenă. Cântăreața a publicat recent, în mediul online, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă și destul de transparentă, de culoare neagră, care îi lăsa la vedere lenjeria intimă, potrivit Click.

Prima reacție a Antoniei după ce l-a făcut “prost” pe Alex Velea în direct la TV! La doar câteva ore după ce l-a făcut “prost” pe Alex Velea în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează în direct la Antena 1 împreună cu Simona Gherghe, Antonia a avut o reacție în public. Frumoasa artistă a postat pe o rețea de socializare o imagine în care apare alături de tatăl băieților ei și a scris un mesaj edificator, care nu mai lasă rost de interpretări în legătură cu relația lor de iubire, potrivit Cancan.

Oana Roman le dă peste nas cârcotaşilor : «Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!» Oana Roman a atins un subiect sensibil şi deşi ştia că se va lansa într-o discuţie fără sfârşit, fiica fostului premier Petre Roman a riscat, doar pentru a sublinia că în viziunea unora are greutatea ideală pentru a urca pe podium. Vedeta a publicat o imagine dintr-o prezentare de modă, în care modelul este o femeie cu forme rubensiene. Fotografia a împărţit fanii vedetei în două. Oana Roman a fost deseori criticată pentru că nu face mai nimic ca să slăbească, potrivit Click.

A fost bătut măr, în plină stradă! Compozitorul hitului «Și îngerii au demonii lor» s-a ales cu nasul spart și câteva coaste rupte. Ovidiu Baciu, artistul din spatele proiectului Kazibo Music, dă lovituri și... primește lovituri. Autorul unor hituri pop-rock interpretate de Delia, Bittman și Minculescu a fost implicat, recent, într-o altercație stradală din care a ieșit foarte șifonat. În ultima vreme, băimăreanul care a urcat pe culmile succesului cu piesa „Și îngerii au demonii lor”, interpretată de Dan Bittman, a dovedit că e magnet pentru belele, semnătura sa fiind întâlnită mai des pe plângeri la poliție, scrie Libertatea.