Cine este iubitul Emiliei Clarke din „Game of Thrones”.Emilia Clarke din „Game of Thrones” are un nou iubit și pare foarte îndrăgostită! Actrița a postat pe pagina de Instagram o poză în care se văd două umbre: a ei și a unui bărbat misterios, bănuit că ar fi cel care i-ar fi furat inima celebrei actrițe. Cei doi s-au fotografiat de ziua de naștere a actriței: „Ei bine, a fost o zi de naștere pe care nu o voi uita curând”, a scris Emilia la descrierea pozei. Chiar dacă din fotografie nu putem distinge cine o sărută pe actriță, lucrurile au devenit clare atunci când aceeași poză a fost postată și de Charlie McDowell pe contul său, potrivitUnica.

vedeteFoto: Colaj foto

Johnny Depp a fost dat afară din seria «Piraţii din Caraibe».Nenorocirile se ţin lanţ de Johnny Depp! Recent, starul a primit cea mai cruntă lovitură. Depp a fost dat afară din seria „Piraţii din Caraibe”. El l-a interpretat pe Jack Sparrow în 5 filme de succes. Studiourile Disney au luat decizia de a încheia colaborarea cu Johnny Depp pentru „Piraţii din Caraibe“, după 15 ani. Se pregăteşte un nou film din serie, dar starul nu va mai figura în distribuţie. Scandalurile din ultima vreme i-au distrus reputaţia lui Depp. Studiourile Disney cred că acesta a fost motivul pentru care ultimul film din serie, “Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, a avut cele mai slabe încasări dintre toate cele 5. Faptul că fosta soţie, Amber Heard, l-a acuzat de violenţă domestică, a dat startul problemelor grave ale lui Depp, potrivitClick.

Cunoscuta geacă neagră a lui Michael Jackson va fi scoasă la licitaţie.Renumita geacă de culoare neagră, care i-a aparţinut cântăreţului american de muzică pop, Michael Jackson, pe care artistul a purtat-o pe scenă în cadrul turneului intitulat „Bad”, în perioada 1987-1988, va fi scoasă la licitaţie, a anunţat Casa de Licitaţii Julien’s. Geaca, semnată pe spate de Jackson cu cerneală de culoare argintie, rezistentă la apă, ar putea fi vândută chiar şi cu suma de 100.000 de dolari. Geaca, accesorizată cu mai multe catarame, găici şi fermoare, este doar una dintre obiectele vestimentare ale legendarului cântăreţ, potrivitRador.

Ce reguli i-a impus Meghan Markle fostului soţ în cazul în care ar fi rămas însărcinată.Ducesa de Sussex, pe atunci actriţă în serialul „Suits“, a fost foarte preocupată de rigorile în ceea ce priveşte naşterea unui bebeluş, dar şi de recuperarea celebrităţii, fiindu-i teamă că i-ar putea fi afectată cariera. Un prieten apropiat a declarat că Meghan Markle l-a convins pe primul ei soţ, Trevor Engelson, să semneze un „acord“ pentru a se asigura că acesta va plăti un antrenor personal, un nutriţionist şi o dădacă, în cazul în care îi va dărui un copil, astfel încât să se poată bucura în continuare de celebritate, potrivit Daily Mail. De asemenea, avocaţii Ducesei Meghan au redactat un document informal, care includea şi detalii de îngrijire a copilului, potrivit Adevarul.

Anca Neacșu, ex-ASIA, cântă la nunți: ”Se urcă pe mese și-mi cer să le cânt…”.Chiar și când stătea în Turcia cu soțul ei, Anca Neacșu venea periodic în România pentru a face ce-i place cel mai mult: să le cânte românilor. Nu a refuzat și nu refuză nici în prezent nici un fel de recital, fie că este în centrul Bucureștiului sau la marginea țării, fie că este un eveniment privat sau o nuntă. „Eu? Vai de mine! Merg să cânt oriunde. La tot felul de evenimente merg, nunți, botezuri, evenimente în aer liber, primării, săli de sport, absolut tot. Să vezi la nunți, apropo, Mariah Carey cântă la nunți, la fel Celine Dion! Eu niciodată în viața mea nu merg pe criteriul că nu cânt pe la nunți sau botezuri. Cei mai mari artiști cântă la astfel de evenimente”, a mărturisit Anca, potrivitLibertatea.