Mirel Drăgan de la Exatlon a dezvăluit cui i-a trimis inimioare pe tot parcursul competiției. Luptătorul de Kempo a reușit să surprindă de mai multe ori telespectatorii cu gesturile tandre pe care le-a făcut în timpul concursului, de fiecare dată când obținea un punct pentru echipa lui. După mai multe săptămâni în care fanii s-au întrebat cui sunt adresate semnele de dragoste făcute de sportiv, Mirel Drăgan a spus totul în seara în care a ajuns pe aeroportul din România, scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Monica Tatoiu nu putea să devină mamă: „Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele”. Monica Tatoiu a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. Aceasta a povestit că medicii nu i-au dat nicio șansă să rămână însărcinată, însă, cu toate acestea, vedeta a reușit să devină mamă. Monica Tatoiu a mărturisit că nu credea că va reuși să rămână însărcinată vreodată, cu atât mai mult cu cât diagnosticul medicilor nu era de partea sa. Însă, vedeta nu și-a pierdut credința și speranța și a continuat să se roage la Dumnezeu fără încetare și, iată că, minunea s-a petrecut: „Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, – a declarat Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune, scrie Unica.

Alina Pușcas și-a dat afară bona după ce a descoperit ceva GRAV: „Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și…”. Vedeta a fost nevoită să apeleze la serviciile mai multor bone, fiind extrem de ocupata cu filmarile de la show-ul ‘Te cunosc de undeva’. Alina Pușcaș a trebuit să-ți concedieze bonele, una dupa alta, pentru că a avut parte de incidente neplăcute, descoperind ceva extrem de grav, pe care nu l-a putut tolera, scrie Ciao.ro.

Ce-au împărțit de fapt ex-fotbalistul lui Gigi Becali și fosta soție. Cancan.ro prezintă în exclusivitate documente explozive din dosarul de divorț al lui Gabi Enache, fostul fotbalist al lui Gigi Becali. Reporterii D.A.S. au aflat ce au împărțit, de fapt, ex-jucătorul FCSB-ului și fosta lui soție. La mai bine de doi ani de când Mădălina Iordate, fostă Enache, a deschis acțiunea de divorț, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente uluitoare din dosarul de partaj care s-a aflat pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București, scrie Cancan.ro.

Emily Ratajkowski și-a arătat părțile intime când a îmbrăcat un costum de baie minuscul! Manechinul arata demențial! Emily Ratajkowski și-a arătat părțile intime în timpul unei ședințe foto. Frumoasa bruneta a decis sa imbrace un costum de baie, de culoare neagra, si a defilata asa, printr-un apartament ce parea parasit. Emily Ratajkowski si-a aratat partile intime, si imaginile au ajuns rapid pe retelele sociale. Mai exact, pozele incendiare au ajuns chiar pe contul de Instagram al renumitului manechin. Desi era format dintr-o singura piesa, costumul ei de baie a fost si cat se poate de indraznet, potrivit Ciao.ro.