Fostul principe Nicolae, primul interviu dupa casatoria cu Alina Binder. Fostul principe Nicolae, primul interviu dupa casatoria cu Alina Binder! Nepotul Regelui Mihai a vorbit pentru prima data de cand s-a insurat cu aleasa inimii sale. Fostul principe Nicolae si Alina Binder s-au casatorit pe 30 septembrie, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia. El si Alina de Roumanie, fosta Binder, au dezvaluit cum a decurs cererea in casatorie, dar si ce relatie au in acest moment cu membrii Casei Regale a Romaniei, scrie Ciao.ro.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Jennifer Aniston a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Jennifer Aniston are o siluetă de invidiat la cei 49 de ani ai ei. Iată care este secretul actriției! Jennifer Aniston este cunoscută pentru un stil de viață sănătos, care implică o dietă bine pusă la punct și un program pe care îl respectă cu tărie. Actrița are o dietă secretă care o ajută să slăbească 5 kilograme în 10 zile și este ideală după mesele de sărbători. Actrița nu ratează nicio zi sesiunile de sport. Jennifer practică yoga, exerciții de forță, alpinism, iar când nu ajunge în sala de sport, se antrenează de acasă, scrie Unica.

Fotografie de colecție. Eddie Murphy alături de cei 10 copii ai săi. Eddie Murphy îl prezintă pe cel de-al zecelea său copil, născut în urmă cu mai puțin de o lună, alături de ceilalți nouă fiii, într-o fotografie făcută cu toată familia în ziua de Crăciun. Comediantul în vârstă de 57 de ani tocmai a devenit tată pentru a zecea oară după ce logodnica sa, Paige Butcher, a născut în urmă cu trei săptămâni un băiat pe care l-au botezat Max Charles. Sărbătorind fertilitatea sa remarcabilă, Eddie a reprezentat o fotografie epică în care apar toți cei zece copii ai său, Paige și mama sa. În fotografia postată pe Instagram de Bria Murphy, cea mai mare fiică a actorului, Eddie o ține în brațe pe Izzy Oona, fiica cea mare pe care o are cu Paige. În fața lor este logodnica sa care îl ține în brațe pe bebelușul nou născut, iar lângă ea se află mama ei, viitoarea soacră a actorului, scrie Libertatea.

Iubitul Elenei Udrea, afaceri de 4 milioane de euro în 2018. Iubitul Elenei Udrea a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane euro în 2018, primul an în care a intrat pe piaţa imobiliară prin deschiderea unei agenţii afiliată la o importantă reţea internaţională. Cel mai scump imobil vândut anul acesta de Adrian Alexnadrov este o vilă din zona Arcului de Triumf din Bucureşti, achiziţionată de un om de afaceri străin cu 840.000 euro, scrie Wowbiz.

Jean-Claude Arnault a făcut apel împotriva sentinţei. Jean-Claude Arnault, francezul aflat în centrul scandalului sexual care a provocat amânarea premiului Nobel pentru Literatură în 2018, a făcut apel la Curtea Supremă din Suedia împotriva sentinţei pentru viol, a anunţat joi cea mai înaltă instanţă judecătorească din această ţară. Personalitate influentă în peisajul cultural suedez, Jean-Claude Arnault (72 de ani) a fost condamnat pentru viol, la începutul lunii decembrie, la doi ani şi şase luni de închisoare, relatează Afp. Arnault a făcut apel împotriva sentinţei şi a ''cerut Curţii Supreme să respingă acuzaţiile în totalitate'', a precizat instanţa într-un comunicat, scrie România Liberă.