Globurile de Aur 2019. Ele au avut cele mai proaste apariţii de pe covorul roşu! Cu tot alaiul de stilişti, make-up artişti şi hair-stilişti, te-ai fi aşteptat ca toate starurile hollywoodiene să aibă apariţii fără cusur pe covorul roşu la un eveniment precum Globurile de Aur 2019. Din păcate, multe celebrităţi au dat-o, anul acesta, în bară cu alegerile lor vestimentare. Heidi Klum, Anne Hathaway ori Lucy Liu sunt doar câteva dintre numele răsunătoare care se află în topul celor mai prost îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur din 2019,scrie revista OK!

VedeteFoto: Colaj foto

Poftiți în culisele celor mai noi show-uri de la PRO TV, Antena 1 și Kanal D! Bătălia posturilor de televiziune pe audienţă este acerbă, aşa că trusturile mari scot bani grei din buzunar pentru a realiza în străinătate show-uri care te ţin cu sufletul la gură, prezentate de vedete de top. Antena 1 contează pe Radu Vâlcan, pe Octavian Strunilă şi pe Gina Pistol, iar Kanal D aduce concurenţi noi la ”Exatlon”, printre ei numărându-se şi Mario Fresh, care va munci pe brânci, în Republica Dominicană, pentru premiul de 100.000 de euro, porivit Click.ro.

Surpriză la Antena 1! Alex Velea, concediat de la “Acces Direct”. E oficial! Sezonul de la “Acces Direct” care a început luni la Antena 1 este într-o nouă formulă de prezentare! Fără Alex Velea în calitate de co-prezentator, relatează spynews.ro. Conform sursei citată, proiectele muzicale în care e implicat nu i-au mai permis acestuia să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Astfel, în viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe carieră, potrivit Cancan.ro.

Nicki Minaj, dezvăluiri picante despre viața intimă: „Fac amor de 3-4 ori pe noapte”. Cântăreața de muzică rap, în vârstă de 36 de ani, s-a lăudat cu viața ei sexuală pe Twitter după ce a primit mai multe întrebări legate de acest subiect, scrie Daily Mail. „Nicki face sex, cel mai probabil, de șase ori pe noapte și râde când voi scrieți că de trei ori”, i-a scris un fan pe rețeaua socială. Cântăreața i-a răspuns, spunându-i că de obicei face sex de '3-4 ori pe noapte, în medie. 6 este cam mult', porivit Libertatea.ro.

Ţinuta de after-party, mult mai îndrăzneaţă decât cea de la Globurile de Aur. Heidi Klum, cu sânii la vedere. Dacă pe covorul roşu al Globurilor de Aur a dat greş cu alegerea ei vestimentară, criticii notând-o drept una nepotrivită, la after party-ul găzduit de Warner Bros a fost în centrul atenţiei. Ea şi-a făcut apariţia într-o rochie extrem de îndrăzneaţă, cu un croi fluid, care-i lăsa la vedere sânii. E de prisos să spunem că rochia ei a fost una dintre cele mai spectaculoase, dar şi sexy, apariţii ale serii, potrivit revistei OK!

Andreea Raicu, extrem de senzuală, goală pe plajă. Fost fotomodel și fostă prezentatoare TV, practicantă de yoga și vegetariană de ani buni, Andreea Raicu nu ar avea de ce să își facă probleme legat de silueta ei. Arată senzațional, însă iată că a simțit nevoia să o audă și de la alții. Zilele acestea, Andreea Raicu se află într-o destinație exotică, cel mai probabil Maldive, unde este și prietena Laura Cosoi, și ne ține la curent, pe rețelele sociale, cu aventura ei de acolo, potrivit Click.ro.