Cu ce sumă uriașă figurează Smiley că e datornic. ​Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat, miercuri, pe pagina de Facebook, un document din care reiese că ANAF continuă operațiunea de inventariere a artiștilor și fotografilor de la nunți. Pe document apare și numele lui Smiley, ca datornic la stat cu o sumă considerabilă, scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce i-a schimbat viața lui Alexandru Constantin. Socoteala de acasă nu se potrivește aproape niciodată cu cea din târg. De asta s-a convins și Alexandru Constantin (31 ani), prezentatorul știrilor sportive de la Prima TV. Vedeta recunoaște că afacerea pe care a început-o în urmă cu un an, prin care a devenit un adevărat ambasador al brandurilor românești de haine, i-a dat mari bătăi de cap, dar i-a și schimbat viața, scrie Click.ro.

Cum a reușit Julia Roberts să resusciteze un trend din anii ’90. La 51 de ani, Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate actrițe, la nivel internațional, dar și un adevărat style icon. Aparițiile ei publice sunt atent gândite, vedeta remarcându-se adesea datorită ținutelor sale simple, dar foarte elegante. În ciuda acestei aparente sobrietăți, Julia Roberts a fost dintotdeauna o rebelă, scrie Unica.

Cine este actriţa care va juca rolul lui Barbie. Compania Mattel şi studioul Warner Bros au anunţat cine este actriţa care o va juca pe Barbie în primul film cu actori reali, dedicat păpuşii renumite, care împlineşte anul acesta 60 de ani de când a fost creată. Barbie, care sărbătoreşte 60 de ani anul acesta de la data creării, a fost deja subiectul mai multor filme animate care, însă, nu au fost difuzate niciodată în cinema, scrie Adevărul.

De ce a fost dat afara Alex Velea de la Acces Direct. Sefii Antenei 1 au sperat ca vor atrage la emisiune un public mai tanar asemanator cu cel care il urmareste pe Alex Velea pe internet. De ce a fost dat afara Alex Velea de la Acces Direct? PaginadeMedia.ro a publicat astazi o analiza a cifrelor de audienta din care reise clar ca emisiunile cu Velea au fost mai slabe decat cele fara el, scrie Ciao.ro.