Cine sunt cei 12 concurenţi aleşi să cânte în prima semifinală Eurovision România. TVR a anunţat cine sunt cei 12 concurenţi care vor evolua în prima semifinală Eurovision România 2019, care se va desfăşura la Iaşi. Selecţia Naţională Eurovision debutează pe 27 ianuarie, la Iaşi, cu prima semifinală în care vor evolua 12 dintre cei 24 de concurenţi. După primul show, doar şase interpreţi vor ajunge în finala Eurovision România 2019, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cristina Țopescu, imagini inedite împreună cu tatăl ei. Cristina Țopescu a pierdut anul trecut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei, iar golul lăsat în sufletul său de plecarea tatălui ei din această lume o va urmări pe jurnalistă toată viața, cu siguranță. Cum nimic nu se compară cu pierderea membrilor familiei, mai ales cea a unui părinte, Cristina a dorit să-și amintească cu plăcere de vremurile în care își putea strânge tatăl în brațe, scrie Click.ro.

Alicia Keys va prezenta Premiile Grammy 2019. Alicia Keys, câștigătoare a 15 premii Grammy, va fi gazda prestigiosului eveniment ce va avea loc pe 10 februarie, la Stamples Center, în Los Angeles. Alicia Keys și-a anunțat fanii că va prezenta, pentru prima dată, ceremonia decernării Premiilor Grammy de anul acesta printr-o postarea unui videoclip pe canalul ei de Youtube, în care se arată emoționată și încântată de această oportunitate, scrie Unica.

Cea mai sexy vedeta, bătută de soțul ei. Celebrul model de fitness de pe Instagram a publicat poze socante cu urmele batailor suferite in ultimii doi ani. Frumoasa Estefania Pereira, in varsta de 27 de ani, este un model cunoscut de fitness, care incanta cu frumusetea ei, pozand mereu foarte provocator si in tinute minuscule, care nu lasa nimic imaginatiei, scrie Ciao.ro.

Loredana Groza se întoarce la Pro TV. La ce emisiune va apărea. Loredana Groza va apărea din nou la Pro TV. Vedeta face parte dintr-un nou proiect al postului de televiziune. Celebra cântăreață Loredana Groza a făcut parte din proiectul Vocea României, de la Pro TV, unde a fost unul dintre cei patru jurați. Ulterior, artista a fost înlocuită. Acum, Loredana Groza se întoarce la Pro TV, cu un nou show. Este vorba despre emisiunea „Cântă acum cu mine”, scrie Libertatea.