​Fanii lui Michael Jackson au ieşit în stradă, indignaţi de filmul HBO. Documentarul „Leaving Neverland“, în care doi bărbaţi susţin că Jackson i-a abuzat la vârsta copilăriei, la începutul anilor '90, a generat manifestaţii de susţinere a „inocenţei“ megastarului. Filmul „Leaving Neverland“, difuzat de HBO pe 3 şi 4 martie a stârnit reacţii împărţite. În timp ce numeroase celebrităţi şi fani ai artistului i-au susţinut pe Wade Robson şi James Safechuck, care vorbesc despre cum au fost abuzaţi sexual în copilărie de Michael Jackson, familia starului şi susţinătorii lui au pus la îndoială credibilitatea acuzatorilor, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Povestea primului canal de YouTube cu buton de diamant din România. În urmă cu şapte ani, erau doi părinţi normali, care îşi doreau să le ofere propriilor copii conţinut de calitate pe YouTube. Astăzi, canalul lor este celebru în întreaga lume şi melodiile create de ei înregistrează săptămânal aproape 150 de milioane de vizualizări. Asta înseamnă de şapte ori populaţia României. Iar de curând, au adus în ţară şi primul buton de diamant de la YouTube. Urmăriți mai jos povestea unor părinţi cu viziune, scrie Digi24.

Iulia Albu și-a găsit „nașul”. Dacă până de curând Iulia Albu doar comenta ținutele vedetelor de la diferite evenimente, acum merge în dressing-ul acestora și aruncă, la propriu, tot ce i se pare că nu se potrivește cu stilul vedetei care i-a deschis ușa casei. Sunt dăți când Albu aruncă și jumătate din garderoba invitatului, scrie Libertatea.

Iubita lui Vali Bărbulescu a pozat fără sutien. Unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la Ferma 2019 este fără doar şi poate Vali Bărbulescu (42 de ani). Iniţial un apărător al colegelor sale din cabană, cunoscutul om de televiziune (42 de ani) a început chiar el să calce pe arătură şi să o curteze pe Otniela Sandu. Dacă nu ar ascunde o relaţie de lungă durată cu Delia Tudose, povestea dintre Bărbulescu şi blondina de la Fermă ar putea fi chiar pata de culoare a show-ului, scrie Click.ro.

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. Vești bune pentru cei doi îndrăgostiți, dar și pentru familiile lor. Cei doi se iubesc de câțiva ani și acum, în martie 2019, au oficializat tot. Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. Cele două vedete au făcut anunțul în mod public pe conturile lor de Instagram. Fostul jucător profesionist de baseball a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez, scrie Ciao.ro.